Cadde ‘Asosyal müsteşar kendini tatmin etti’

‘Asosyal müsteşar kendini tatmin etti’

14.06.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Süperstar ‘Siz hanımefendi değilsiniz’ diyen Vatikan müsteşarına ağır konuştu: ‘Hiçbir bayan bu terbiyesizliği hak etmez’

‘Asosyal müsteşar kendini tatmin etti’

‘Asosyal müsteşar kendini tatmin etti’

Süperstar ‘Siz hanımefendi değilsiniz’ diyen Vatikan müsteşarına ağır konuştu: ‘Hiçbir bayan bu terbiyesizliği hak etmez’

BİRSEN ALTUNTAŞ

Her şey Cat Walk’da, ünlü isimlerin bir araya geldiği bir akşam yemeğinde başladı... Tatilini İstanbul’da geçiren Türkiye’nin Vatikan Müsteşarı Osman Çetintaş ile süperstar Ajda Pekkan arasındaki diyalog büyük yankı yarattı. Pekkan, modacı Yıldırım Mayruk’un konuğu olan Çetintaş’ın da bulunduğu masaya gitti. Ancak sanatçı, herkes ayağa kalkarken
Osman Bey’in kalkmadığını gördü. "Siz masaya bayan geldiğinde kalkmaz mısınız?" diye sorduğunda ise, beklemediği bir yanıtla karşılaştı... Pekkan’ın eski sevgililerinden Aziz Üstel’in teyze oğlu olan Çetintaş, "Ben ancak hanımefendiler için ayağa kalkarım" dedi.

‘Hiç üzülmedim’
Konu ile ilgili görüştüğümüz Ajda Pekkan, şu açıklamaları yaptı:

Osman Çetintaş’ı daha önceden tanıyor musunuz?
Hayır, diplomat olduğunu bile, bu kötü muameleden sonra öğrendim.

Size karşı neden böyle bir davranışta bulunmuş olabilir?
Sanırım böyle davranarak kendini tatmin etti. Beni sevmeyebilir, hanımefendi olarak görmeyebilir ama sosyal yaşamın birtakım kuralları vardır. Bu benim süperstar, diva olmamla da alakalı değil, en azından bir bayan olarak bu davranışı hak etmedim. Bunu hiçbir bayan da hak etmez.

Kendinizi nasıl hissettiniz, tepkiniz nasıl oldu?
Hiçbir şey hissetmedim. Karşımdakinin nasıl bir insan olduğunu bilmediğim için aldığım reaksiyon beni çok şaşırttı. Onun asosyal bir insan olduğunu düşündüm. Ben de ‘Size bu yakışır zaten’ diyerek mekandan ayrıldım. Zaten stüdyoda işim vardı, masaya oturup uzun süre kalmayacaktım. Böyle bir olay olmasaydı daha iyi olurdu ama yine de hiç üzülmedim.

Tanıklar konuştu
Mayruk’la barıştı Çetintaş’la küstü!
• Yıldırım Mayruk (Modacı): Osman Bey, devlet memuru. Bu konu hakkında kesinlikle görüş belirtmek istemiyor. Beni de olaya karıştırmazsanız sevinirim.
• Şenay Düdek (Olayı ortaya çıkaran gazeteci): Bu olaya en çok üzülen ben oldum. Ajda gibi Yıldırım Mayruk da çok sevdiğim bir dostum. O gece benim için çok özel bir anlam taşıyordu. Çünkü alacak-verecek konusu yüzünden küs olan Mayruk ile Pekkan’ı barıştırmıştık. Ancak bu olay hiç yakışık olmadı. Hele bu davranışın yurtdışında yaşayan bir diplomatımız tarafından yapılması çok büyük bir skandal oldu.
• İzzet Çapa (Cat Walk’ın sahibi): Ben masada değildim. Görüş belirtemem.

•



MAGAZİN