Cadde Ayrıldığı Onur Ünlü ile aynı evde mi yaşıyor? Hazar Ergüçlü'den açıklama

Ayrıldığı Onur Ünlü ile aynı evde mi yaşıyor? Hazar Ergüçlü'den açıklama

07.04.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Hazar Ergüçlü (31) ile yönetmen Onur Ünlü (50), sürpriz şekilde beş yıllık ilişkilerine nokta koymuştu. Oyuncu, geçtiğimiz günlerde Ünlü ile Cihangir'de yaşadığı eve girerken görüntülenince, "Ayrılık sonrası aynı evde yaşıyorlar" yorumu yapılmıştı. Özel hayatıyla gündem olan Hazar Ergüçlü, çok konuşulan iddia hakkında açıklama yaptı.

Ayrıldığı Onur Ünlü ile aynı evde mi yaşıyor Hazar Ergüçlüden açıklama

Hazar Ergüçlü, önceki gün Etiler’de bir mekan çıkışı görüntülendi. Hayli keyifli olduğu görülen oyuncu, "İyiyim, her şey yolunda, dinleniyorum, kendime vakit ayırıyorum. Boş zamanlarımda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne, ailemin yanına gidiyorum. Çok aileciyim. Onlarla vakit geçirmeyi seviyorum" dedi.

Haberin Devamı

"ONUR BAŞKA EVE TAŞINDI"

31 yaşındaki güzel, Onur Ünlü ile beş yıllık ilişkisini bitirdikten sonra ünlü yönetmen ile bir süre aynı evde yaşamaya devam ettiği iddiasına açıklık getirdi: Alakası yok. O bizim beraber yaşadığımız evdi. Ayrıldıktan sonra başka bir eve taşındı. Ben kalıyorum orada şimdi.

Ayrıldığı Onur Ünlü ile aynı evde mi yaşıyor Hazar Ergüçlüden açıklama

"NE YAPALIM, BİRBİRİMİZİ Mİ ÜZELİM?"

Ünlü oyuncu, "Aynı evi uzun yıllar paylaştınız, hatıralarınız var, sizin için zor olmuyor mu?" sorusuna, "Gitmek de zordur muhtemelen, kalmak da zor. Her ilişkinin sonrası zor. Onur hâlâ çok yakın arkadaşım. Arkadaş kalmayı tavsiye ediyorum daha önce birlikte olduğunuz insanlarla. Ne yapalım yani birbirimizi mi üzelim, yıpratalım?” yanıtını verdi.

Ayrıldığı Onur Ünlü ile aynı evde mi yaşıyor Hazar Ergüçlüden açıklama

"ONUR'U ÇOK SEVİYORUM"

Haberin Devamı

"Evli çiftlerin bile ayrılığın ardından arkadaş kalmadıkları" yorumu üzerine Ergüçlü, "Evet, kolay değil ama biz en baştan beri çok yakın arkadaş olarak başladığımız için daha öncesi de çok iyiydi aramız. Çok seviyorum onu. Umarım her şey harika olur onun için' ifadelerini kullandı.

Ayrıldığı Onur Ünlü ile aynı evde mi yaşıyor Hazar Ergüçlüden açıklama

"BAŞVURDUK, BEKLİYORUZ"

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta yaşanan yıkıcı depremler hatırlatılan ünlü isim, "Hepimiz başvurularımızı yaptık binalarımız için, sonuçları bekliyoruz. Bu noktada çaresiziz, elimizden bir şey gelmiyor, bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Deprem felaketi sonrası kendisinin en çok neden etkilendiği sorulan Ergüçlü, "Bilmiyorum, hepsi yaralayıcı" karşılığını verdi.

Ayrıldığı Onur Ünlü ile aynı evde mi yaşıyor Hazar Ergüçlüden açıklama

"YÜK OLMAK İSTEMEDİM, YOK OLMAK İSTEDİM"

Deprem bölgesine gitmeyi düşündüğünü dile getiren Hazar Ergüçlü, "Arkadaşım çocuklar için oraya gidip, sürekli bir şeyler yapıyor. Atölyeler organize ediyorlar, davet alırsam gideceğim. Onun dışında kontrolsüz kendi başıma ne yapacağımı bilmeden hiçbir şekilde oraya gitmeyi baştan beri istemedim. Giden insanların aksine yük olduğunu gördük. Zor oldu. Bütün bu yaşananlar karşısında yük olmak istemedim, aksine yok olmak istedim. Gitmek gerekirse ve yük olmayacaksam seve seve giderim” diye konuştu.