Cadde Ayşegül Aldinç: Bütün konser tekliflerini annem için reddettim

Ayşegül Aldinç: Bütün konser tekliflerini annem için reddettim

06.05.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Uzun süredir sahnelerden uzak olan usta sanatçı Ayşegül Aldinç, önceki gece Cihangir’de yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı. Muhabirlerin kendisini farkedip röportaj isteği üzerine şaşıran ünlü isim, konser tekliflerini neden reddettiğini açıkladı.

Ayşegül Aldinç: Bütün konser tekliflerini annem için reddettim

Bir süredir sahneye çıkmayan ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Ayşegül Aldinç, geçtiğimiz eylül ayında büyük bir korku yaşamıştı. Usta sanatçının annesi Süheyla Hanım, geçirdiği kaza sonucu protezinin ucundaki kemiği kırmıştı.

Haberin Devamı

"DUALARINIZI ESİRGEMEZSENİZ SEVİNİRİM"

64 yaşındaki Ayşegül Aldinç, annesinin ameliyat olacağını duyurmuştu. Bir hayli üzülen ünlü isim, hastane odasında annesinin elini tuttuğu fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

Ayşegül Aldinç: Bütün konser tekliflerini annem için reddettim

Aldinç, paylaşımında; "Canım anneciğim, ayakta bir yanından diğer yanına dönerken dengesini kaybederek düştü. Daha önce takılmış olan protezinin ucundaki kemiğini kırmış. Ameliyat olacak. Onu tanımadan sevenleriniz olduğunu biliyorum. Dualarınızı esirgemezseniz sevinirim. 'Geçmiş olsun' dileklerinize bin teşekkür" ifadelerini kullanmıştı.

"BENİ NASIL TANIDINIZ!"

Zor günleri atlatan Ayşegül Aldinç, önceki gece Cihangir’de yürüyüş yaparken görüntülendi. Muhabirlerin kendisini fark edip röportaj isteği üzerine Aldinç, ”Sizin de gözünüzden hiçbir şey kaçmıyor. Beni nasıl tanıdınız!“ diyerek muhabirlere takıldı. 

Haberin Devamı

Basın mensuplarının “Ayşegül Hanım sizin gibi bir duayeni tanımamak mümkün mü?“ iltifatına tebessüm ederek teşekkür eden ünlü sanatçı, akşam yürüyüşüne çıktığını söyledi.

Ayşegül Aldinç: Bütün konser tekliflerini annem için reddettim

"ARTIK ÇALIŞMAM GEREK"

Bayramda İstanbul’da kaldığını söyleyen Ayşegül Aldinç, annesinin yaşı itibari ile çok dikkat etmek zorunda olduğunu, bunun için hala maske takmaya devam ettiğini ve bütün konser tekliflerini bu sebepten dolayı reddettiğini söyledi.

Usta sanatçı, “Ama artık çalışmam da gerekli ve yakın zamanda şehir dışı konserim olacak“ diyerek yürüyüşüne kaldığı yerden devam etti.