Aysun Kaba

Aysun Kaba

aysunkaba@gmail.com

Tüm Yazıları

Ece Nayman ile modaya hayata dair güzel bir sohbet gerçekleştirdik.

Ace Nayman markasının kurucusu sevgili Ece çok başarılı, vizyoner ve geniş yelpazeye sahip tasarımlarına yeni bir soluk getirerek dikkat çekiyor. Hayalini işe çeviren Ece’nin hedefi, yurt dışında da ismini duyurmak...

‘Day time party wear’ sloganıyla yola çıktığı tasarımları konfor, neşe ve kalitenin birleşimini sağlayan ürünlerden oluşuyor. Ece Nayman ile modaya hayata dair güzel bir sohbet gerçekleştirdik.

1-) Ece Nayman neler yapıyor? Sizi tanıyabilir miyiz?

Haberin Devamı

ACE NAYMAN markasının kurucusu ve tasarımcısıyım. London College of Fashion’ın Fashion Design Technology: Womenswear bölümünden mezunum. Yaklaşık sekiz yıl Londra’da hem okuyup çalıştıktan sonra Türkiye’ye döndüm. Burada reklam yazarlığı, PR, etkinlik tasarımı, blog yazarlığı gibi alanların yanı sora bazı moda evlerinde çalıştım. Fakat her zaman kendi markamı yaratıp, onun uğrunda çalışacağımı biliyordum. Deneyim kazandığım diğer sektörler markama birçok katkı sağlıyor bu yüzden geniş bir yelpazeye sahip olmaktan çok memnunum.

2-) Markanızın hikayesi nasıl oluştu?

10 yaşından beri moda tasarımcısı olmanın ve bir markamın olmasının hayaliyle büyüdüm. Liseden itibaren buna yönelik eğitim aldım ve üniversiteyi de bu alanda bitirdim. 2018 yılında markamı oluşturmaya hazır olduğumu hissettim ve ACE NAYMAN’ın temellerini attım. O günden beri işime aşık olarak çalışıyorum, hayattaki en büyük ilgimi ve hayalimi işe döndürebildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. ACE NAYMAN her daim hayattan zevk almayı bilen, günlük rutine eğlence ve renk katmayı seven ve isteyen kadınlara ithaf edilmiş bir marka. ‘Day time party wear’ sloganıyla yola çıktığım tasarımlarım konfor, neşe ve kalitenin birleşimini sağlayan ürünlerden oluşuyor.

3-) Markanızı nerelerde görmek istiyorsunuz? Neden?

Markamı görmeyi en çok istediğim pazar İngiltere. Hem orada yaşadığım için orayla bir gönül bağım var hem de aldığım eğitim ve tarzımdan dolayı ACE NAYMAN’ın oraya uygun olduğunu düşünüyorum nitekim de en çok İngiltere’ye satmaktayız. Selfridges, Dover Street Market, Browns gibi multi brand mağazalarda markamı görmeyi çok isterim. Bunların dışında Ssense ve Net-a-porter gibi büyük internet sitelerinde de bulunmak hayalim ve hedefim.

Haberin Devamı

4-) Siz stili nasıl yorumlarsınız?

Bence insanın stili özgünlükten gelmeli. Trendler ve onları takip etmek tabii ki önemli ama trendlerin esiri olmak, herkesin giydiğini giyip, herkesin sahip olduğu şeylere sahip olmak bana cazip gelmiyor. Ayrıca kadınların kendi vücut tiplerine göre giyinmesini de çok önemli buluyorum, bence bu kişisel stilinizi geliştirmenin en gerekli unsuru. Ben şahsen belirli bir stilde giyinmiyorum, en çok ruh halime ve moduma göre giyinirim, genelde enerjik ve yüksek bir modda olduğum için de renkler ve farklı desenleri kombinlemeyi seviyorum. Tek düze giyinmekten hoşlanmıyorum mutlaka ters köşe ya da eğlenceli bir parça eklemeyi seviyorum aynen ACE NAYMAN’ın DNA’sındaki gibi...

‘Hayatı renkleriyle yaşarım’

5-) Mottonuz?

Haberin Devamı

Hayatı enerjik ve tüm renkleriyle yaşamak, hayallerimin peşinde koşmak, onları gerçekleştirmek için çok çalışmak ve beni yükseltecek, pozitif insanlarla ilişki halinde kalmak.

ECE NAYMAN iLE 5 SORU 5 CEVAP