Aysun Kaba

Aysun Kaba

aysunkaba@gmail.com

Tüm Yazıları

Gardıroplarda toparlanma ayına hoş geldiniz. Sonbaharla birlikte böyle bir düzenlemeyi yapmak stilinizi yenilemenize katkıda bulunacaktır.

Gardıroptaki dağınıklığı temizleyin. Acımasız olun. Uzun süredir giymediğiniz parçaları lütfen uzaklaştırın.

Mevcut sezona uygun olmayan mevsimsel kıyafetleri uzakta tutun. Ama ara mevsimde olduğumuz için ceketler, trençkotlar ve içine giyilecek askılı ipekleri en güzel yerinizde tutun. Küçük hırkaları da!

Belirli bir süre için 35 parçalı gardırop deneyimini yaşamayı üstlenin.

Haberin Devamı

GARDIROPLARDA TOPARLANMA

35 parçayı seçin. (Dış giyim ve ayakkabılar dahil değildir)

Sıkı deneyden sonra, üzerinde çalıştığınız şeyi dikkate alın ve gerektiği şekilde parçaları ekleyin veya çıkartın.

En önemlisi bu süreci zevkli hale getirin. Bu alıştırmanın tüm vurgusu dolabınızda gerekli ve zamansız parçayı sevmenize yardımcı olması ve her zaman giymek için uygun ve kaliteli giysilere sahip olmanızdır. Ve sonbaharı ferah ve dinamik geçirin...

GARDIROPLARDA TOPARLANMA

Sonbahar için 7 ipucu...

1-Sonbaharın vazgeçilmezi trençkotlar,

2-Payet detaylı mini gece elbiseleri, davetlerde en büyük kurtarıcınız olacak.

3-Transparan görünümler bu yıl da trendler arasındaki yerini alıyor.

4-Tüvit ceketleri güncellenen yeni formuyla sezona elbiseleriyle giriş yapıyor.

5-Fit vücuda sahipseniz düşük bel trendini bu sene de devam ettiriyor. Transparan detayların öne çıktığı bluzlar ve tüylü detaylar,

6-Renkli deri ceketler,

7-Pantolon üzerine giyilen mini etekler, elbiselerin altına giyilecek pantolonları sıkça göreceğiz.

Kediliğini ortaya koyan Panthere de Cartier

Cartier mücevher koleksiyonu, tamamı artiküle formda heykelsi tasarımlarla büyümeye devam ediyor. Güçlü hacimleriyle göz alıcı derecede kıvrak bu kolyeler ve bilezikler, herhangi bir eklem yeri görünmeksizin açılabiliyor. Cartier’nin tasarlayarak geliştirdiği görünmez sistem, koleksiyonun büyüsünü arttırıyor. Bu esnek mücevherler, tıpkı Maison’un çarpıcı bir karşılaşma halinde teşhir ettiği Cartier’nin sembolik hayvan figürü gibi, mıknatıslı ve kıvrımlı tasarımı sayesinde vücudu sıkı sıkıya kavrıyor.

Haberin Devamı

GARDIROPLARDA TOPARLANMA

Panter tasarımının canlılığı

Net hatları ve olmazsa olmaz tasarımı ile artiküle Panthère sayesinde Cartier, mücevherde sadeliği ortaya çıkarıyor. Sekizgen siyah lake beneklerle bezeli sarı altın veya pırlantalarla süslü ve akik beneklerle dolu beyaz altın bilezikte bu sadelik vücut buluyor. Bileziğin uzun, kıvrımlı tasarımı zümrüt ya da tsavorit lal taşı gözleri olan iki panter başından başlıyor.