Aysun Kaba

Aysun Kaba

aysunkaba@gmail.com

Tüm Yazıları

Kendinize yatırım yapmalısınız, çünkü iyi görünmüyorsanız, kendinizi iyi hissetmeyeceksiniz.. Kendinize güveni artıracak birkaç öneri...

Daha genç ve iyi görünmenin yararlarının asla yüzeysel olmadığını biliyorsunuz.
Aynanın karşısına geçin ve düşünün “Harika görünüyorum.” Bunu düşünmek size verilen bir ödül. Kuaför salonundan çıktığım her zaman kendimi dünyanın fatihi gibi hissederim. Görünümümüzle kendimize olan güvenimiz ayrılmaz iki parça.
Kendinize yatırım yapmalısınız, çünkü iyi görünmüyorsanız, kendinizi iyi hissetmeyeceksiniz. Ve eğer gün içinde iyi görünmüyor ve iyi hissetmiyorsanız, yanınıza yaklaşan herhangi bir kişi de kendini iyi hissetmeyecek. Eğer “İyi görünmek iyi hissetmektir” kavramına dair şüpheleriniz varsa, gardırop düzenlemeleriyle içinize yatırım yapın. “İçten dışa güzellik” en özel güzelliktir. O zaman ne yapıyorsunuz?

Haberin Devamı

Yapılacaklar listesi...

- Saçlarınızın dip boyası çıkmış bir şekilde dolaşmıyorsunuz.
- Saçlarınızda beyaz çok diye üzülmeyin. Artık gri saçlar çok ilgi görüyor, yakın gözlüğünüzü renkli kullanın. Topuklu ayakkabınızı,kot pantolonunuzu ve ipek gömleğinizin, hayat kurtarıcı parçalar olduğunu unutmayın. Spor ayakkabılar ise hep yanınızda ve yakınınızda olmalı.
- Koyu renk dudak kaleminizi yaşamınızdan çıkarın.
- Hayatınızdan fazla olan her şeyi çıkarın.
- Klasik giyinmeyle, demode olmayı karıştırmayın, her zaman kendinizi güncelleyin.
- Sosyal olun ve gündemi takip edin.
- Fazla makyaj, sizi olduğunuzdan daha yaş almış ve yorgun gösterir.
- El ve ayak bakımına önem verin.
- Genç görüneceğim diye asla gülünç duruma düşmeyin.

Özgüveninizi giymeden kıyafetinizi giymeyin

Büyüleyici görünümler

Dior Sonbahar-Kış 2022-2023 Koleksiyonu ile Maria Grazia Chiuri yeni bir çağın kapılarını aralıyor. Büyüleyici görünümler, resim tarihinin sayfalarında 16. yüzyıldan, 19. yüzyıla kadar yer almış geniş bir kadın portreleri seçkisinden oluşan, Mariella Bettineschi imzalı ‘The Next Era’ isimli galerinin önünde sergileniyor. Tablolarda görülen kesilmiş ve çoğaltılmış gözler, çağlar öncesinden bu yana kadınları belirli bir şartlanmaya zorlayan yargı kavramını sorguluyor. İkonik Bar ceket, İtalyan start-up D-Air lab iş birliğiyle teknik inovasyon ilaveleri yapılarak yeniden tasarlanıyor. Kıyafetlerden aksesuarlara tüm parçalarda estetikle teknoloji, Dior mirası yeniden ele alınarak bir araya getiriliyor. Defile; geçmişin, şimdiki zamanın ve geleceğin etkileyici bir keşfine sahne oluyor.