Aysun Kaba

Aysun Kaba

aysunkaba@gmail.com

Tüm Yazıları

Haydi hanımlar! Çalışan biri misiniz? ‘Sabah işte ne giyeceğim?’ diye düşünüp geç kalanlardan mısınız? O zaman İlk işiniz, ayaklı bir elbise askısı almak olsun...

Pazar akşamı şöyle yatağınızın karşısına ayaklı elbise askısını yerleştirip, beş günlük kıyafetinizi askıya kombinleyerek asın.. Lüks nedir? Lüks kıyafetinizin içinde kendinizi mutlu hissetmek ve sabah kalktığında ne giyeceğini biliyor olmaktır... Lüks sadece marka giyinmek, pahalı yerlerde gezmek değildir... Lüks aslında sizsinizdir... (konfor, huzur, kendinizi iyi hissetmektir.) bu da dipnot olsun.

Haberin Devamı

SABAH NE  GİYECEĞİM  DERDİNE SON

Pazartesi... Siyah tek parça elbisenizle, boynunuza alacağınız şöyle kocaman renkli bir şal. (topuklu ayakkabınız ve yanınıza alacağınız sneaker)

Salı... Lacivert bir ceket, siyah pantolon içine giyeceğiniz ipek bir gömlek veya beyaz bir thsirt (şık bir küpe, leopar ayakkabı)

Çarşamba... Beyaz renk pantolon, krem ipek bir gömlek, üzerine krem veya haki renk trençkot, Boynunuza renkli küçük eşarp, ayakkabı tercihiniz nude rengi..

Perşembe... Siyah smokin takım, içine gri v yaka thsirt, boynunuza inci kolye... (ayakkabı loafer veya stiletto tercih sizin)

Cuma... Güzel bir kot pantolon üzerine anvelop kırmızı ipek gömlek, boyfrend bir ceket (haki veya camel renk) Ayakkabı tercihiniz kovboy bot...      

Dipnot: Kombinleyerek ayırır ve asarsanız, Sabah 15 dakikanızı çocuğunuzla, eşinizle keyifle geçirirsiniz veya yalnızsanız müzik dinleyerek güne güzel başlarsanız...Ve ne giyeceğim? sorusuna son verirsiniz...

SABAH NE  GİYECEĞİM  DERDİNE SON

GÜZELLİK İÇTEN DIŞADIR...

Günlük hayatınızda uygulayacağınız kolay bakımlar, güzelliğiniz üzerinde olumlu etkiler gösterir. Başarılı estetisyen Bahar Babacan Türkiye’deki güzellik merkezlerinden sonra Katar, Kıbrıs şimdi de Umman ve Dubai de merkezlerini açmak için çalışmalar içerisinde. Sizler için güzelliğin ipuçlarını şöyle sıralıyor.

Yüzdeki yorgun ifade geçmiyorsa, kaşlar sizin ifadenizi üzgün, yorgun gösteriyordur.

Gözleriniz yorgun bakıyorsa, kesinlikle dipliner gerekiyordur. Yaptırdığınızda bakışlarınız daha net ve daha dinamik görünecektir.

Haberin Devamı

Yüz ifadesinde yorgun gösterecek diğer konu ise kirpiklerinizin seyrek olmasıdır. Onun içinde kirpiklerinizin iç kısmına dipliner yaptırırsanız, kirpikleri hem çok gösterir hem de lifting yaptırarak rimel sürme işlemine gerek kalmaz. Dinamik bir görüntüye sahip olursunuz.

SABAH NE  GİYECEĞİM  DERDİNE SON

En önemli bakım ise el ve ayak bakımı (tırnaklar). El ve ayağı bakımsız olan bir kişi ne kadar güzel giyinirse giyinsin, ne kadar eğitimli olursa olsun hiç bir anlam ifade etmez.

Teninize yatırım yapın, en güzel giysiniz teninizdir.

Spor yapın, yapamıyorsanız güvendiğiniz güzellik merkezlerinde zayıflama cihazlarına girin. O cihazlarda kalori yakarken maillerinize bakar, mesajlarınıza cevap yazabilirsiniz.

Güzellik içten dışa yansımadır aslında. Siz bütün bunları yaptırıp, içinizi de güzelleştiriyorsanız, zaten en güzelsiniz.

En güzel aksesuar gülümsemektir. Her zaman gülümseyin.