Cadde Bennifer'ın ailece geçirdikleri ilk tatil! 'İnsanları ikiye, kaosu üçe katladık'

Bennifer'ın ailece geçirdikleri ilk tatil! 'İnsanları ikiye, kaosu üçe katladık'

29.12.2022 - 07:30 | Son Güncellenme:

Magazin dünyasında 'Bennifer' olarak anılan ve ayrılmalarından 18 yıl aradan sonra tekrar aşk yaşamaya başlayan Jennifer Lopez ve Ben Affleck, geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturarak peri masallarını tamamlamıştı. Ünlü çiftten takipçileriyle bir bülten paylaşan Lopez, ailece geçirdikleri ilk Noel tatilini anlattı.

Benniferın ailece geçirdikleri ilk tatil İnsanları ikiye, kaosu üçe katladık

Bir dönem magazin dünyasının en gözde çiftlerinden biri olarak gösterilen, şarkıcı Jennifer Lopez (53) ile aktör Ben Affleck (50), 2002 yılında nişanlanmışlardı. 2003'teki düğünlerini erteleyen çift, bir yıl sonra da yollarını ayırmıştı. Ayrılığın ardından Affleck, Jennifer Garner ile evlenip üç çocuk sahibi olurken; Marck Anthony ile dünaevine giren Lopez'in iki çocuğu olmuştu.

Haberin Devamı

Benniferın ailece geçirdikleri ilk tatil İnsanları ikiye, kaosu üçe katladık

Garner ile 13 yıllık evliliğini bitiren Affleck ve 2004'te nikah masasına oturduğu Anthnoy'den 2014'te boşanan Lopez, daha sonra başka ilişkiler yaşasalar da; aradıkları mutluluğu bulamamıştı.

DÜĞÜNLERİ ÜÇ GÜN SÜRDÜ

İkili, geçen sene ise kendilerini yine birbirlerinin kollarında bulmuştu. Yıllar sonra barışmalarının üzerinden çok geçmeden 'Bennifer', temmuz ayında Las Vegas'ta sade bir törenle dünyaevine girmelerinin ardından; üç gün süren büyük bir düğün yaparak günlerce konuşulmuştu.

Benniferın ailece geçirdikleri ilk tatil İnsanları ikiye, kaosu üçe katladık

YILBAŞI TATİLİNİ AİLECE GEÇİRDİLER

Tüm bunların ardından Jennifer Lopez, eşi Ben Affleck ile ailece geçirdiği ilk Noel hakkında hayranlarına bilgi verdi. Aktris, hayranlarıyla paylaştığı bir bültende yılbaşı tatilini eşi, ikiz çocukları ve Affleck'in ilk evliliğinden olan üç çocuğuyla birlikte 'eve kapanarak' geçirdiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Benniferın ailece geçirdikleri ilk tatil İnsanları ikiye, kaosu üçe katladık

"TANRI'DAN HER ŞEYİN YOLUNDA GİRECEĞİNE DAİR BİR İŞARET"

Noel'inin sinek kuşu sembolizmi etrafında temalandığını açıklayan Jennifer, bu durumu şöyle açıkladı:

Her tatil için bir tema yaratmayı seviyorum. Yeni albümüm 'This Is Me Now' için 'Hummingbird' (sinek kuşu) adlı bir şarkı yazdım. Bana göre sinek kuşları sevgi elçileridir. Çok çeviktirler. Aynı zamanda en hızlı kuşlardır ama her zaman durup tatlı bir şeyler yemek ve gülleri koklamak için zamanları vardır. Kendimi onlarla özdeşleştiriyorum, ama her şeyden öte; ne zaman bir tane görsem, bunun Tanrı'dan her şeyin yoluna gireceğine dair bir işaret olduğunu hissediyorum. Ben de bu yıl sinek kuşunun mükemmel bir tema olacağına karar verdim. Bu yılki tatil partisi elbisem için de sinek kuşu renklerini seçtim.

"İNSANLARI İKİYE KATLADIK"

"İkimizin de çocuklar bir aradaydı. İnsanları ikiye katladık, eğlenceyi ikiye katladık, sevgiyi ikiye katladık, hediyeleri ikiye katladık ve kaosu üçe katladık!" diyen ünlü isim, bülteninin takipçilerini eğlendirdi.

Benniferın ailece geçirdikleri ilk tatil İnsanları ikiye, kaosu üçe katladık

"HARİKA VAKİT GEÇİRDİK"

Güzel şarkıcı, ailesinin bir taco gecesi için bir araya geldiğini de açıkladı ve "Son 8 yıldır bir araya gelip giyindiğimiz ve Noel şarkıları söylediğimiz 'Noel Edition Taco Tuesday' yapıyoruz. Pandemi sırasında bu bir kenara bırakılmıştı, bu yüzden uzun zamandır görmediğimiz insanlarla ilk kez bir araya gelebildik. Parti ailemiz, arkadaşlarımız, meslektaşlarımız ve yıllardır tanıdığımız insanlarla doluydu. Şarkı söyledik, dans ettik ve harika vakit geçirdik!" diye yazdı.