Cadde Bilge Öztürk: Bennu ile aramız çok iyi!

Bilge Öztürk: Bennu ile aramız çok iyi!

30.03.2022 - 10:12 | Son Güncellenme:

Bir dönem Megastar Tarkan ile yaşadığı birliktelikle adından sıkça söz ettiren Bilge Öztürk (43), sosyetik fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya (21) ile geçtiğimiz yaz aşk yaşamaya başlamıştı. Ünlü avukat, Daren ile ilişkilerinin tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Bilge Öztürk: Bennu ile aramız çok iyi

Uzun süredir gözlerden uzak bir yaşam süren Bilge Öztürk, özel hayatıyla gündem olmuştu. Ünlü avukat, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Bir kasaptan alışveriş yapan Öztürk, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

"ÇOK MUTLUYUZ"
Hürriyet gazetesinden Behlül Aydın'ın haberine göre; uzun süredir Bennu Gerede’nin oğlu Daren Gerede Erkaya ile aşk yaşayan avukat, gündem olan ilişkisi hakkında konuştu: Çok mutluyuz. 9’uncu ayımız oldu. Doğal akışında devam ediyoruz.

Bilge Öztürk: Bennu ile aramız çok iyi

"BENNU'YU ÇOK SEVERİM"
Bilge Öztürk, Daren Gerede Erkaya’nın ailesi ile görüştüklerini de belirtti ve ekledi: Bennu’yu çok severim, aramız çok iyi. Benim kardeşlerim, anneler, anneanneler, herkesin arası çok iyi.

ANNEDEN ONAY GELDİ
Ünlü avukat, geçtiğimiz aylarda sevgilisiyle birlikte çekilen fotoğraflarını kalp emojisiyle birlikte sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Sürpriz aşka ilk yorum ise anne Bennu Gerede'den gelmişti.

Birlikteliğe onay verdiğini ifade eden Gerede, "Hayatımda en çok sevdiğim varlıklardan biri oğlum Daren. Çok özel bir ruh, çok özel bir varlık ile tanışıp, olağanüstü bir birliktelik yaşamaları o kadar bana ümit ve ışık veriyor ki! Sizi çok seviyorum ve seni de inanılmaz seviyorum Bilge'ciğim. Çok ve çok" yorumunu yapmıştı.

Bilge Öztürk: Bennu ile aramız çok iyi

Haberin Devamı

"SENİN VARLIĞIN İNSANA IŞIK VERİYOR"
Bilge Öztürk ise sosyetik fotoğrafçı Bennu Gerede'ye, "Canım Bennu! Senin varlığın, her şeyin çok insana ışık ve umut veriyor. Çok sevgi, çok saygı ve iyi ki" şeklinde yanıt vermişti.

"NEDEN BİR KADIN ERKEKTEN YAŞÇA DAHA BÜYÜKSE SKANDALDIR?"
Bennu Gerede, oğlu ve sevgilisinin arasında çok konuşulan 22 yaş fark hakkında ise "Neden bir erkek çok daha yaşlıysa bir kadından ve birliktelerse bu gayet normal ama kadın yaşca büyükse erkekten bu bir skandaldır? Bu sana nasıl bir anlam ifade ediyor.? Yolları kesişen ve birlikte büyülü bir yolculuk yaşayan iki güzel ruhu kutsuyorum. Sizi seviyorum Bilge Öztürk" açıklamasını yapmıştı.