Cadde Biran Damla Yılmaz: Aşkı değil, işi konuşalım

Biran Damla Yılmaz: Aşkı değil, işi konuşalım

07.05.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Çağrı Telkıvıran, Aslı Bekiroğlu ile ayrılmasının ardından Yasak Elma dizisinde Kumru karakterine hayat veren güzel oyuncu Biran Damla Yılmaz ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Geçtiğimiz ay ilişkilerini sonlandıran ikiliden Yılmaz, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Gazetecilerle konuşan oyuncu, Telkıvıran ile ilgili soruları geçiştirmeye çalıştı.

Biran Damla Yılmaz: Aşkı değil, işi konuşalım

Geçtiğimiz günlerde final yapan 'Maske Kimsin Sen' yarışmasında yer alan ünlü oyuncular Aslı Bekiroğlu ile Kubilay Aka'nın çekimler sırasında yakınlaştığı iddia edilmiş ve ikili sette birlikte görüntülenmişti.

Haberin Devamı

FARK EDİNCE PANİK OLDULAR

Metin Özülkü ve Doğu Demirkol'un telefonla kaydettiği görüntüde Bekiroğlu ve Kubilay Aka, el ele arkadaşlarının yanına gelmişti. Video çekildiğini fark edince eller hemen ayrılmış, ama görüntü akıllarda soru işareti bırakmıştı.

Biran Damla Yılmaz: Aşkı değil, işi konuşalım

BEKİROĞLU'NU SİLDİ, TAKİPTEN ÇIKTI!

Magazin gündemine bomba gibi düşen görüntülerin ardından gözlerin çevrildiği Telkıvıran'ın, oyuncu sevgilisiyle olan tüm fotoğraflarını silip, sosyal medyada takipten çıkması dikkat çekmişti.

Sonrasında Çağrı Telkıvıran, Kuruçeşme'de bir mekanda oyuncu Biran Damla Yılmaz ile samimi bir şekilde eğlenmişti. Buradan çıkan ikili, Arnavutköy'de başka bir mekana girerken yüzlerini saklamıştı. Sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen ünlü ikili, mekanı ayrı ayrı terk etmiş; mekandan ilk Telkıvıran çıkmıştı.

Haberin Devamı

"BAŞKA SEBEPLERDEN AYRILDIK"

Biran Damla Yılmaz ile ilgili sorulara cevap vermeyen müzisyen, gazetecilerin, "Aslı Bekiroğlu ile ilişkinizin Kubilay Aka yüzünden bittiği haberleri doğru mu?" sorusuna, "Hayır üçüncü bir kişi yüzünden bitmedi. Başka sebeplerden ayrıldık" diyerek oradan ayrılmıştı.

İkili, daha sonra arkadaşlarının doğum günü partine el ele katılmış ve ilişkileriyle ilgili sorulara "Teşekkür ederiz" demekle yetinmişti.

Biran Damla Yılmaz: Aşkı değil, işi konuşalım

AYRILDILAR MI?

Ancak ikilinin mutluluğunun kısa sürdüğü iddia edilmişti. Biran Damla Yılmaz ve Çağrı Telkıvıran, sosyal medyadan birbirlerini takip etmeyi bırakmış; çift, konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmamıştı.

"SEYİRCİYLE ARAMI DÜZELTTİM"

Son olarak 'Yasak Elma' dizisinde rol alan Biran Damla Yılmaz, tüm bu yaşananların ardından geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.

Bir restoranda arkadaşlarıyla buluşan oyuncu, ekranda canlandırdığı 'Kumru Yıldırım' karakterinin takipçileri tarafından sevildiğini söyleyerek, "Şimdi sevmeye başladılar, önceden çok kızıyorlardı ama seyirciyle aramı düzelttim" diye konuştu.

SESSİZ KALMAYI TERCİH ETTİ

Ünlü isim, Telkıvıran'la birkaç ay süren ilişkisiyle ilgili sorular üzerine ise sessiz kalmayı tercih ederek, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Ben daha çok işimi konuşmayı tercih ediyorum. Aşkı değil, işi konuşalım.

Biran Damla Yılmaz: Aşkı değil, işi konuşalım

"DAMLA'NIN İLİŞKİSİ VAR"

Öte yandan Birdan Damla Yılmaz'ın adı Tanset Öngel ile de anılmıştı. 'Dalgakıran/ Sea Wall'un prömiyerine katılan Öngel, muhabirlerin, "Tansel Bey, Biran Damla Yılmaz ile adınız anıldı, hatta spor yaparken fotoğraflarınız ortaya çıktı. Fakat şu anda kendisinin bir ilişkisi, var biz bunu sizden öğrenmek istiyoruz. Aranızda aşk olmuş muydu?" sorusuna şu yanıtı vermişti:

"Kendisi de açıkladı, biz sadece arkadaşız. Yan yana gelen herkesi yakıştırıyorlar, sağ olsunlar bizi de yakıştırmışlar fakat biz sadece arkadaşız. Damla'nın ilişkisi var, o anlamda bir ilgim yok ama arkadaşlığımız var. Benim hayatımda sadece iş var, çalışmak var."