Cadde Brooklyn Beckham, eşi Nicola Anne Peltz için yeni bir dövme yaptırdı!

Brooklyn Beckham, eşi Nicola Anne Peltz için yeni bir dövme yaptırdı!

23.07.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

David ve Victoria Beckham çiftinin büyük oğulları Brooklyn Beckham ile Nicola Anne Peltz, geçtiğimiz Nisan ayında dünyaevine girmişti. Nicola'ya olan aşkını sık sık dile getiren ve düğünden sonra Peltz soyadını da almasıyla çok konuşulan Brooklyn Beckham, eşi için yaptırdığı yeni bir dövmeyle sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Brooklyn Beckham, eşi Nicola Anne Peltz için yeni bir dövme yaptırdı

Dünyaca ünlü çift David Beckham ve Victoria Beckham'ın büyük oğlu Brooklyn Beckham, 2020 yılının temmuz ayında oyuncu Nicola Anne Peltz ile evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanmıştı. Çiftin düğün öncesi evlilik sözleşmesi imzaladığı da öğrenilmiş, oyunculuk yapan Amerikalı Nicola Anne Peltz'in milyarder bir iş insanı olan babası Nelson Peltz'in bu sözleşmede parmağı olduğu ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

Brooklyn Beckham, eşi Nicola Anne Peltz için yeni bir dövme yaptırdı

AİLELERDEN AÇIKLAMA GELMEDİ

23 yaşındaki Brookly Beckham ile 27 yaşındaki Nicola Anne Peltz'in imzaladığı sözleşmeye göre, boşanmaları durumunda her ikisi de ailelerinden kaynaklanan servetten pay alamayacak.

Beckham ve Peltz'in, bu tür bir sözleşme imzaladıkları haberi nişanlanmalarından bu yana gündeme geliyordu; ancak bu iddia hakkında ne Beckham, ne de Peltz ailesinden bir açıklama gelmemişti.

EVLENDİLER

Brooklyn Beckham ile Nicola Anne Peltz, sonunda Nisan ayında görkemli bir düğünle evlendi. Peltz'in milyarder babası Nelson Peltz'in Palm Springs'teki malikanesinde yapılan düğüne ünlü isimler akın etti. Nicola Anne Peltz, törende iki ayrı gelinlik giydi.

Damat Brooklyn Beckham'a törende kardeşleri 19 yaşındaki Romeo ile 16 yaşındaki Cruz sağdıç olarak eşlik etti. Beckham çiftinin tek kızı olan Harper Seven'ın ise gelinin nedimeleri arasında yer aldı.

Haberin Devamı

Brooklyn Beckham, eşi Nicola Anne Peltz için yeni bir dövme yaptırdı

YASAKLI DÜĞÜN

Brooklyn Beckham ve Nicola Anne Peltz' düğün fotoğraflarının yayın hakkı için ünlü Vogue dergisiyle anlaştı. Bu yüzden törende konukların cep telefonlarını kullanması ve çekim yapıp sosyal medyada paylaşması yasaklandı. Bu arada konuklara koronavirüs testi şartı da getirildi.

NICOLA'NIN SOYADINI ALDI

Ünlü isim, düğünden sonra eşine olan sevgisinin bir göstergesi olarak Peltz soyadını da alarak, adını Brooklyn Peltz Beckham olarak kullanmaya başladı.

EŞİ İÇİN YENİ DÖVME

Yeni evli çiftten Nicola Peltz'e olan sevgisini ifade etmekten hiçbir zaman çekinmeyen Brooklyn Beckham, son olarak büyük harflerle göğsüne eşinin soyadını yazdırdı.

Beckham'ın yeni dövmesini 2.7 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabının hikayeler bölümünden paylaşan Peltz, eşini etiketlemeyi de ihmal etmedi. Ardından Brooklyn de aynı fotoğrafı kendi sayfasından yayınladı.

Brooklyn Beckham, eşi Nicola Anne Peltz için yeni bir dövme yaptırdı

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Sosyal medyada kullanıcıları, Beckham'ın göğsünü kaplayan dövme için "Brooklyn Beckham’ın hanımcılık seviyesi bana havale geçirtiyor" ve "Brooklyn-Nicola aşkından istiyorum" gibi yorumlar yazdı.

EVLİLİK YEMİNİNİ DE YAZDIRDI

David ve Victoria'nın en büyük çocuğu, ailesi ve Nicola için de yaptırdığı birkaç dövme de dahil olmak üzere, geniş bir koleksiyona sahip. Ünlü isim, geçtiğimiz Mayıs ayında da eşi için yazdığı evlilik yeminini koluna dövme olarak yaptırmıştı.