Cadde BU EVLiLiK SON DURAKTI

BU EVLiLiK SON DURAKTI

21.02.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Tuğba Erbil ile ayrılığı ardından sancılı bir boşanma sürecine girdi. Beşinci evliliği için “Aşk evliliğiydi, son duraktı” diyen Mehmet Ali Erbil, karşılıklı aldatma iddialarını, Sedef Altıntaş’la evliliğini anlattı. Barışma ihtimaline uzak durdu, medeni bir ayrılık dilediğini söyledi

BU EVLiLiK  SON DURAKTI

Beş yıldır evli olduğu beşinci eşi Tuğba Erbil’le boşanmaya hazırlanan Mehmet Ali Erbil, gergin geçen sürecin çirkinleşmeden noktalanmasını istiyor. Mehmet Ali Erbil’in avukatı ile Tuğba Erbil’in avukatı arasında yapılan pazarlık son noktada tıkandı. Tuğba Erbil’in avukatı, talepleri kabul edilmeyince dava açtı. Anlaşmalı boşanma davası, çekişmeli boşanma davasına dönüştü.
Bugüne kadar hiçbir eşiyle evlilik sözleşmesi yapmadığını söyleyen Erbil ise, “Hep aşk evlilikleri yaptım, bu yüzden sözleşme yapmaya gerek görmedim. Bundan da pişman değilim, mahkemenin kararı neyse uygulayacağız” dedi.

Haberin Devamı

Nasılsınız, moraliniz nasıl?
Hamdolsun...

Nasıl geçiyor bu süreç?
Bütün boşanmalarıma tanık oldun, bir önceki evliliğimi de biliyorsun. Ama kız ne kadar efendi çıktı değil mi?

Sedef Altıntaş’ı kastediyorsunuz! Bu boşanma süreciyle ilgili onun da fikrini sorduk ama adının bile geçmesini istemiyor.
Onunla evliliğimiz kısa ve aniydi, bir-iki yıllık dönemdi. Bu kez çocuk var ortada... Daha çetrefilli, daha sancılı geçecek. Her ayrılık, ister isteyerek olsun, ister istemeyerek olsun zor geçer. Problemdir, bir travmadır. Muhakkak sancılı geçecek.

Tuğba Erbil’in mal varlığınızın neredeyse tamamını istediği yönünde bir bilgi var. Bu duruma tavrınız nasıl?
Ortada hukuki durum var, neyse bu durumdan doğacak avantajları onlar verilecek. Afedersin, ben hangi eşimi mağdur ettim ki...

Evet, bu yüzden rahatsızlandığınızda bütün eşleriniz hastaneye koşmuştu.
Yani insani ilişkilerimizden kaynaklanıyor o da... Hiçbir çocuğumun annesini mağdur etmedim. Bu aynı şekilde Tuğba için de geçerli ama benim bir tek çocuğum yok yani... Sorumlu olduğum iki çocuğum daha var.

Boşanacağınıza dair ilk haber CADDE’de çıktı. Son dönemde Londra’daki Hakkasan’da Önder Fırat ile yediği yemeğin de aranızdaki gerginliği tırmandırdığı iddiasına da yer verildiği için eşiniz öfkelenmiş ve bundan sonra da aldatıldığını açıklamış, doğru mu?
Evet, o haberden tahrik olmuş. Haberi benim çıkarttırdığımı düşünmüş özellikle... Evlilikte ben avantajlı, o dezavantajlı duruma geçsin diye benim bu haberi yaptırdığımı düşünmüş. Onun da yorumunu size bırakıyorum.

Haberin Devamı

Evliliklerimde protokol yapmadım
Aranızdaki ilişki ne boyutta şu anda?
Çocuk olduğu için tabii ki, ortada şu anda insani ilişkiler içerisindeyiz. Zaten ben öyle bir adam değilim. Öyle bir koca olmadım. Yani şiddet uygulayan, kadına ikinci sınıf insan muamelesi yapan, onu hor gören... O yüzden insani modern bir şekilde medeni bir şekilde devam ediyor ilişkimiz.

Neler talep ediyor? İki lüks daire ve bir milyon dolardan bahsediliyor, siz de kabul etmemişsiniz?
Onları konuşmak doğru olmaz.

Haberin Devamı

Bu kadar çok şey talep edeceğini tahmin etmiş miydiniz?
Hiç düşünmedim öyle bir şey. Yani ben bütün evliliklerimde aşk evliliği yaptığım için hiç protokol yapmadım.

Bu konuda pişmanlığınız var mı?
Hiç öyle bir şey düşünmedim. Sonunda mahkeme karar verecek, kim ne hakediyorsa onu alır.

Her meslekten kadınla aldattığınız iddiası var eşinizin?
O konuda hiç konuşmak istemiyorum. Asla böyle bir şey yok. Yani zaten benim beş yıllık evliliğim süresince en ufak bir dedikodum bile çıkmadı, ne yazılı ne görsel basında. Bunun sen de farkındasın. Hani sağda solda belki 3 - 5 kişi konuşmuş olabilir ama basına yansıyan, olay olan bir şey olmadı. Daha önceki evliliklerimde bile çıkmıştır ama bu evliliğimde çıkmadı açıkçası. Bu evliliğim benim için son duraktı. Allah kısmet etmedi, ne yapalım.

Barışmamız çok zor
Hemşirelikten modelliğe geçen Ayça Kuru isimli modelle ilişki yaşadığınız ortaya atıldı?
Maalesef... Kız zaten inkar etmiş. “Böyle bir şey asla yok” diye. Nereden çıkartıyorlar? Ne bileyim yani... Daha dur bakalım kimler nemalanacak bu işten?

Tuğba Hanım bir mesaj yakaladığını söyledi, kimden geldi bu mesaj?
Vallahi bilemiyorum. Onu herhalde o değerlendirecek, o yorumlayacak.

Tuğba Hanım’ı bu kadar kızdıran nedir?
Bilmiyorum, umarım olay çirkinleşmez. Çünkü bir erkek evladımız var. Bir de ortada hukuki bir süreç var ve iki evladım daha var.

Barışma ihtimali?
Sanmıyorum ya, çok zor.

Geçenlerde barıştığınız Seda Sayan ile aynı projede yer alacağınız konuşuluyor, doğru mu?
Yeni barıştığımız için şu anda öyle teklifler var.

Barışmanızda Seda Sayan’ın eski eşi Sinan Engin ve oğlu Oğulcan’ın etkisi olmuş.
Tabii, Sinan’la Oğulcan’ın etkisi oldu. Onlarla Paper Moon’da karşılaştık. ‘Barışın artık’ dediler.

Seda Sayan’ın altıncı, sizin de beşinci evliliğinizin aynı dönemde bitme noktasına gelmesine ne demeli?
Tesadüf tamamıyla. Yani insanlar bu kadar çok evlenip boşanırsa muhakkak bir yerlerde yolları kesişir. (Gülüyor)

BU EVLiLiK  SON DURAKTI



“Sen beni aldatırsan, ben de seni aldatırım”
Tuğba Erbil’in, aldatıldığı için “Sen beni aldatırsan, ben de seni aldatırım” diyerek iki ay içerisinde dört kez yurtdışına çıktığı iddia edildi. Mehmet Ali Erbil’in de bu durumu mahkemede delil olarak kullanacağı öğrenildi. Erbil’in eşine zaten çok değerli bir gayrimenkul verdiğini, ancak buna rağmen başka gayrimenkuller de istendiğini açıklayan avukat Çetin Yıldırımakın ise, “Uzlaşmak için elimizden gelen iyi niyeti gösterdik. Ortada bir çocuk var, onun hem anneye, hem de babaya ihtiyacı var dedik ama olmadı. Bizi tehdit ettiler. Bir yere kaçıyormuşuz gibi hemen isteklerini kabul etmemizi yoksa dava açacaklarını söylediler. Biz de ‘Bu işler şantajla, tehditle olmaz, o zaman davanızı açın’ dedik. Onların dava açmaları bence aleyhlerine, onlar için intihar olur. Kaldı ki, Mehmet Ali Erbil başka biriyle evliyken o hanımefendi o yuvayı yıkmıştır. Boşanmayı da şimdi kendisi istiyor. Bunun izahı nasıl olabilir ki! Bize karşı kötü niyetli davranırlarsa, biz de ona gereken cevabı mahkemede hukuk yoluyla veririz” diye konuştu.