Cadde Burak Özçivit'ten Fahriye Evcen'e: Aşkım nice senelere, hep bu halde

Burak Özçivit'ten Fahriye Evcen'e: Aşkım nice senelere, hep bu halde

04.06.2022 - 13:00 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz haftalarda TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Alparaslan: Büyük Selçuklu' adlı diziye veda eden Fahriye Evcen, 36 yaşına bastı. Oyuncu Burak Özçivit de eşinin doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Güzel oyuncu da Özçivit'in sözlerine kayıtsız kalmadı.

Burak Özçivitten Fahriye Evcene: Aşkım nice senelere, hep bu halde

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, 2013 yılında 'Çalıkuşu' dizisinde tanışmış ve ikilinin arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşmüştü. Birlikteliklerini 2017 yılında nikah masasına taşıyan çift oğulları Karan'ı 2019 yılında kucağına almıştı.

Haberin Devamı

"BAHARIN KOKUSUNU GETİRDİN BİZE"

Geçtiğimiz nisan ayında üç yaşına basan oğulları Karan'ın doğum gününü kutlayan Evcen, gönderisine, "Tam 3 yıl önce bugün içimizde açan bahar çiçeğimiz oldun oğlum... Baharın kokusunu getirdin bize, iyi ki doğdun meleğim..." mesajını yazmıştı.

Burak Özçivitten Fahriye Evcene: Aşkım nice senelere, hep bu halde

KARAN'A ÜÇ YAŞ PARTİSİ

Ardından oğulları Karan'a 'Ferrari' temalı bir parti düzenleyen oyuncu çift, kutlamadan renkli kareleri sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmemişti. Instagram hesabında 12,7 milyon takipçisi bulunan Evcen, mutlu aile fotoğraflarının altına, "Doğum günün kutlu olsun aşkım. Canım oğlum.. iyi ki doğdun" notunu düşmüştü. 

Partiden kareleri kendi sosyal medya hesabından da yayınlayan 'Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit ise paylaşımında "İyi ki doğdun aslanım" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Burak Özçivitten Fahriye Evcene: Aşkım nice senelere, hep bu halde

"DOĞUM GÜNÜN OLSUN AŞKIM"

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Fahriye Evcen, bugün 36 yaşına bastı. Özçivit de kendisi gibi oyuncu eşinin doğum gününü Instagram'dan yayınladığı fotoğrafla kutladı. Ailece dondurma yedikleri anda verdikleri poz paylaşan yakışıklı oyuncu, gönderisine, şu notu düştü:

Doğum günün kutlu olsun aşkım. Nice senelere hep bu halde. Seni çok seviyoruz.

'EVCEN KAYITSIZ KALMADI

Yaprak Dökümü' dizisiyle şöhreti yakalayan Fahriye Evcen de eşinin paylaşımına kayıtsız kalmadı. Güzel oyuncu, Özçivit'in gönderisine; "Ben sizi her şeyden çok. Hep bu halde nice senelere" yorumunu yaptı.

Burak Özçivitten Fahriye Evcene: Aşkım nice senelere, hep bu halde