Cadde Burcu Binici ve Tankurt Manas'ın aşk dolu halleri

Burcu Binici ve Tankurt Manas'ın aşk dolu halleri

08.09.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz temmuz ayında aşk yaşadıkları ortaya çıkan oyuncu Burcu Binici (36) ile müzisyen Tankurt Manas (30) sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Çiçeği burnunda çift önceki gün City’s Nişantaşı’nda görüntülendi. İkilinin, yürüyen merdivenlerde sarmaş dolaş aşk dolu halleri objektiflere yansıdı.

Burcu Binici ve Tankurt Manasın aşk dolu halleri

Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi 'Ben Bu Cihana Sığmazam' ile seyirciyle buluşmaya hazırlanan Burcu Binici, geçtiğimiz aylarda Nişantaşı'nda objektiflere takılmıştı. Basın mensuplarıyla konuşan Binici, hastaneden geldiğini, birkaç tüp kan verdiğini ve sağlık durumunun genel olarak iyi olduğunu söylemişti. Güzel oyuncu, şu sıralar ekranda izlediği favori işin 'Yargı' dizisi olduğunu anlatarak, "Her gün 'Yargı'yı izliyorum, isterdim oynamayı. Muazzam bir iş. Ülkemizde güzel işler yapılıyor ama biz bir de Kaan'la (Urgancıoğlu) 'Dürüye'nin Güğümleri'nde partnerdik" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

"BAZI İŞLER NASİP KISMET İŞİ"

Son olarak yer aldığı 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin yayından kalkmasına çok şaşırdığını ve daha önceden gelen üç ayrı dizi projesini bu nedenle reddettiğini ifade eden Binici, "Bana üç tane iş gelmişti, dedik ki 'Eşkıya çok garanti' ama bitince şok olduk. Bazı işler nasip kısmet işi ya. Hiç pişman değilim en azından güzel hocalarla çalıştım; Uğur Yücel'le tanıştım aynı sahnede oldum, bazı ustalarla olmak güzel" şeklinde konuşmuştu.

Burcu Binici ve Tankurt Manasın aşk dolu halleri

İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİLER

Burcu Binici, geçtiğimiz haftalarda rapçi Tankurt Manas ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Burcu Binici (36) ve Tankurt Manas (30), önceki gün ilk kez Arnavutköy’deki bir mekanda baş başa otururken görüntülenmişti.

Burcu Binici ve Tankurt Manasın aşk dolu halleri

Haberin Devamı

Birlikte kahve keyfi yapan yeni aşıklar, objektiflere gülümseyerek poz verdi. İlişkilerinin kısa bir süre önce başladığını belirten 36 yaşındaki Burcu Binici, mutlu olduklarını ifade etti.

EVLENDİLER!

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde evlilik teklifi aldığı Tankurt Manas ile nikâh masasına oturdu. Güzel haberi Instagram hesabından duyuran oyuncu, gönderisine, "Sıfır şaka" notunu düştü. Binici'nin paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve çok sayıda yorum aldı. Pınar Aylin, Saadet Özsırkıntı, Yeliz Şar, Gökçe Akyıldız, Ekin Türkmen, Bahar Süer ve Selen Öztürk gibi birçok ünlü isim de çifti tebrik etti.

Burcu Binici ve Tankurt Manasın aşk dolu halleri

SARIP SARMALADI

Çiçeği burnunda çift önceki gün City’s Nişantaşı’nda görüntülendi. İkilinin, yürüyen merdivenlerde sarmaş dolaş aşk dolu halleri objektiflere yansıdı. Başını eşi Tankurt Manas’ın omzuna koyarak sarılan Burcu Binici’yi eşi de aynı şekilde sarıp sarmaladı. Çift acelece nikah masasına oturdukları için yeni evlerine alışveriş yaptıklarını söyledi. 

Burcu Binici ve Tankurt Manasın aşk dolu halleri