Cadde ÇABALAR KARŞILIĞINI VERDi

ÇABALAR KARŞILIĞINI VERDi

01.03.2013 - 21:00 | Son Güncellenme:

Fulya Terim’in organize ettiği geceye iş, sanat, siyaset ve cemiyet hayatının tanınmış simaları katıldı

ÇABALAR KARŞILIĞINI VERDi

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’nin Fulya Terim önderliğinde düzenlediği ‘Akülü Tekerlekli Sandalye Gecesi’ iş, spor, siyaset, sanat ve sosyal yaşam dünyasından birçok ismi bir araya getirdi. Wow Hotel’de yapılan gecenin sunuculuğunu Burcu Esmersoy ve Ceyhun Yılmaz üstlendi. Fulya Terim’in konukları kapıda karşıladığı organizasyonda, Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrası’yla Ziynet Sali sahneye çıktı.

Açılış konuşmasını yapan Türkiye Omurlik Felçlileri Derneği Başkanı Ramazan Baş, “Fulya Terim’le haftalardır büyük bir özveriyle çalışıyoruz. Amacımız bir noktada da mimari engelleri kaldırmak olacak” dedi. Ebru Gündeş-Reza Zarrab çiftinin 1000 adet bağış yaptığı gecede Baş, “Ebru Gündeş’ten aldığım bilgiyle değerli eşi Reza Zarrab’ın 900 adet daha bağış yapacağını öğrendik. Bu haber bizim için gecenin en mutlu haberi” dedi.

Teşekkür konuşması için küçük engelli Fatma Demir’le sahneye çıkan Fulya Terim, “Herkesin özgürlüğüne kavuşmasını diliyorum ve beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma başta ailem olmak üzere beni destekleyen herkese teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.

Kampanyaya Fulya-Fatih Terim, Ünal Aysal, Ebru Gündeş-Reza Zarrab, Mehmet-Selda Topal, Ceyhun Yılmaz, Umut Oran, Burcu Esmersoy, GS Spor Kulübü futbolcuları, Trabzonspor Kulübü, Fenerbahçe Spor Kulübü, Ömer Sabancı, Selçuk Yöntem, Şahan Bakar, Sibel-Hasan Şaş, Nazlı Öztarhan, Abdürrahim Albayrak, Abiş Hopikoğlu, Ali Kırca, Esra Ceyhan, Rezzan Epözdemir, Turgay İlter ve Emir Sarıgül gibi isimler akülü sandalye bağışında bulundu.

Haberin Devamı

ÇABALAR KARŞILIĞINI VERDi