Cadde Can Bonomo'dan mutlu aile pozu

Can Bonomo'dan mutlu aile pozu

06.04.2022 - 18:32 | Son Güncellenme:

Oyuncu Öykü Karayel ile mutlu bir evlilik sürdüren şarkıcı Can Bonomo, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Oğluyla verdiği pozları sık sık takipçilerinin beğenisine sunan ünlü isim, son olarak mutlu aile pozlarını paylaştı.

Can Bonomodan mutlu aile pozu

Şimdilerde 'Kaderimin Oyunu' adlı dizide oynayan Öykü Karayel ile 2018 yılında evlenen Can Bonomo, geçtiğimiz nisan ayında oğlu Roman'ı kucağına almıştı. İlk kez baba olmanın heyecanını yaşayan şarkıcı, sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanıyor.

Haberin Devamı

SÜRPRİZ ZİYARET
Bonomo, geçtiğimiz haftalarda Beykoz'daki konseri öncesi kendisini ziyaret etmeye gelen eşi ve oğlunu görünce havalara uçmuştu. Bu sürprizi takipçileriyle paylaşan ünlü şarkıcı, kuliste çekilen fotoğraflarını; "Sürpriz yapılmıştır babaya" notuyla paylaşmıştı.

ÜNLÜ ŞARKICIDAN YENİ PAYLAŞIM
Oğluyla çekilen fotoğraflarını sık sık takipçileriyle paylaşan Bonomo, son olarak eşi ve Roman'la verdiği pozu yayınladı. Ünlü isim, paylaşımına nazar boncuğu emojisi ekledi.

Can Bonomodan mutlu aile pozu

"ARABADA GEZMEYİ ÇOK SEVİYOR"
Geçtiğimiz ay oğlu Roman'la Etiler'de görüntülenen Can Bonomo, muhabirlerle sohbet etmişti. Oğlunun gezmeyi çok sevdiğini söyleyen şarkıcı, "Arabada gezmeyi çok seviyor, daha güzel uyuyor" demişti.

Haberin Devamı

EŞİ TEŞEKKÜR ETTİ, CAN AĞLADI
Öte yandan geçtiğimiz aylarda eşi Öykü Karayel ile GQ Türkiye Men of the Year 2021 ödül törenine katılan Can Bonomo, duygusal anlar yaşamıştı. Gecede, Karayel 'Yılın Kadını' ödülünü alırken, eşi Can Bonomo ise gözyaşlarına hakim olamamıştı.

Güzel oyuncu, eşine; "Ben çok stresli bir insanımdır. Benim bütün stresimi, kahrımı çeken ve göğsünde yumuşatan sevgili eşime çok teşekkür ederim" sözleriyle teşekkür etmişti.

Can Bonomodan mutlu aile pozu