Cadde Cecilia Krull: Hepimiz bu ilgi karşısında şoke olduk

Cecilia Krull: Hepimiz bu ilgi karşısında şoke olduk

22.09.2018 - 13:47 | Son Güncellenme:

'La Casa De Papel' dizisinde seslendirdiği 'My Life Is Going On' şarkısı ile dünya çapında yıldızı parlayan Cecilia Krull, NTV’de ekrana gelen 'Gece Gündüz' programına konuştu.

Cecilia Krull: Hepimiz bu ilgi karşısında şoke olduk

Müzisyen bir aileden gele, kariyerine 7 yaşında Disney filmlerinin şarkılarını seslendirerek başlayan Cecilia Krull, "La Casa De Papel'in bütün dünyada bu kadar ilgi göreceğini bilmiyorduk. Dizi için şarkıyı büyük aşkla yaptık. Bütün dizi ekibi heyecanla tutkuyla çalıştı. Sanırım dizinin ve şarkının başarısının sırrı bu oldu. Hepimiz bu ilgi karşısında şoke olduk, ama elbette çok da mutlu olduk” dedi.

Haberin Devamı

"TOKYO KARAKTERİNDEN İLHAM ALDIM"

La Casa De Papel'in yaratıcısıyla daha önce başka bir dizide çalıştığını, o dizi için de bir şarkı yaptığını bekirten Krull, “Senaryoyu okuyunca ‘Burada acayip bir şeyler oluyor’ dedim ve çok şaşırdım. Şarkıyı yazarken en çok 'Tokyo' karakterinden etkilendim" ifadelerini kullandı.

"GÜZEL ZAMAN GEÇİRECEĞİZ"

Ünlü şarkıcı, “Türkiye'de olduğum için heyecanlıyım. İstanbul'dan önce Ankara'da konser verdik. Çok mutlu oldum. Dinleyiciler neredeyse bütün şarkıların sözlerini biliyorlardı ve benimle birlikte söylediler, dans ettiler, eğlendiler. Salonda çok güzel bir enerji olduğ. İnanıyorum ki dinleyicilerimle İstanbul’da da güzel zamanlar yaşayacağız" şeklinde konuştu.