Cadde Cem Gelinoğlu hemşerileriyle buluştu

Cem Gelinoğlu hemşerileriyle buluştu

15.09.2017 - 09:43 | Son Güncellenme:

‘TAFF’ yapımı komedi filmi ‘Şansımı Seveyim’in başrol oyuncusu Cem Gelinoğlu, memleketi Düzce’de hemşerileriyle bir araya geldi.

Cem Gelinoğlu hemşerileriyle buluştu

Şansımı Seveyim’ filminin Moonlight Cinema Clup’ta gerçekleştirilen özel gösterimine katılan Cem Gelinoğlu, Düzceli hemşerilerinin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Haberin Devamı

Filmi hemşerileriyle birlikte izleyen Gelinoğlu, daha sonra katıldığı söyleşide sevenleriyle bol bol fotoğraf çektirip imza dağıttı. Memleketi Düzce’de olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Cem Gelinoğlu, "Bu kentin yetiştirdiği bir oyuncuyum ve her filmimde burada olmaktan mutluluk duyuyorum. Beni burada yalnız bırakmadığınız için her birinize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Cem Gelinoğlu, söyleşi sonrası Bedirhan isimli genç ressam hayranının çizdiği portre çalışması karşısında şaşkınlığını gizleyemezken, bir süre genç ressamın yaptığı diğer çalışmaları inceledi.

Yönetmenliğini Ender Mıhlar yaptığı, senaryosunu Ferhat Ergün kaleme aldığı ‘Şansımı Seveyim’ filminin oyuncu kadrosunda; Cem Gelinoğlu, Gökhan Kıraç, Zeynep Tuğçe Bayat, Zerrin Sümer, Abdurrahman Yunusoğlu, Gülsüm Alkan, Aybike Esin Tumluer ve Osman Çengel yer alıyor.