Cadde Cenk Eren: Bodrum'da 40 liraya lahmacun yerim, o paraları vermem

Cenk Eren: Bodrum'da 40 liraya lahmacun yerim, o paraları vermem

29.06.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Cenk Eren önceki gün Nişantaşı'nda alışveriş yaptıktan sonra yıllar önce barınaktan sahiplendiği köpeği ile objektiflere yansıdı. Bodrum'da bir lahmacun ve bir ayrana 300 lira para verenlere anlam veremediğini söyleyen Eren, "Ben Bodrum'da 40 liraya da lahmacun yerim" dedi.

Cenk Eren: Bodrumda 40 liraya lahmacun yerim, o paraları vermem

Cenk Eren, geçtiğimiz aylarda Süper Star Ajda Pekkan ile İstanbul Günay sahnesini paylaştı. Hayatında kimse olmadığını söyleyen Cenk Eren eğer olursa göğsünü gere gere, bağıra bağıra paylaşacağını kimseden saklamayacağını söyledi. "Kimse yalnız kalmak istemez" diyen Eren, "Doğru insanı bulamadığınız zaman büyük problemler yaşanıyor, doğru insanı bulmak gerekiyor ben de buna dikkat ediyorum" dedi.

Haberin Devamı

"ÇOK YAKIŞTIRDIM"

Sanatçı, "Sahne kıyafetleri çok konuşuluyor bu aralar" denilince ise “En iyi giyinen erkek sanatçı benim” dedi. Eren, Gülşen’in sahne kıyafeti hakkında gelen soruya da yanıt verdi.

Cenk Eren: Bodrumda 40 liraya lahmacun yerim, o paraları vermem

"Ben çok yakıştırdım. Gülşen’in dinleyicisi ve sahne aldığı yerler bunu sorun etmiyorsa, bunda hiçbir problem yok" diyen Eren, "Ben kimseyi ne yediği, ne içtiği, ne giydiğiyle yargılamam, ayrıca bu benim son yıllarda gördüğüm en etkileyici sahne kıyafeti ve şovuydu" açıklamasıyla Gülşen’e destek oldu.

NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Öte yandan Eren, geçtiğimiz yıl İstanbul'daki evini Suudi Arabistanlılara bir yıl kontratla kiraya verdi. Yaklaşık altı ay önce de dairesini satan Eren, önceki gün evin yeni sahiplerinin kendisine gönderdiği video ile neye uğradığını şaşırdı. Suudi Arabistanlıların evi adeta harabeye çevirdiği ortaya çıktı.

Cenk Eren: Bodrumda 40 liraya lahmacun yerim, o paraları vermem

Haberin Devamı

"VİCDANLA ALAKALI BİR DURUM"

Ünlü şarkıcı, görüntüleri sosyal medya hesabından, "Bir atasözü var, 'Beş parmağın, beşi de bir olmaz'. Öyle düşünmek istiyorum. Arap dostlarımız kiraladıkları daireyi böyle kullanıp bırakıp gitmiş. Vicdanla alakalı bir durum" notuyla yayınladı.

SORULARI YANITLADI

Cenk Eren önceki gün Nişantaşı'nda alışveriş yaptıktan sonra yıllar önce barınaktan sahiplendiği köpeği ile objektiflere yansıdı. Ünlü şarkıcı Cenk Eren, yaptığı alışveriş sonrası ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Cenk Eren: Bodrumda 40 liraya lahmacun yerim, o paraları vermem

YAŞLANMAKTAN KORKMUYOR

Diyetisyene gitmeden internette izlediği videolarla diyet yaptığını ve yaşlanma korkusu yaşamadığını ifade eden Eren şöyle konuştu: 

Diyetisyene gitmedim, kendi kendime yapıyorum. Açıyorum internette diyet yemekler falan. Ben liposuction yaptırıp yağlarımı aldırmıştım 20 sene önce. Bazen insan kendi yaşını yaşamalı. Yaşlanma korkum yok, 40 yaşımdan sonra daha mutlu oldum. Yüzümde hiçbir şey yok, olsa görürsünüz zaten. Hayat 40'ına kadar çile, koşturmaca ve mücadele ile geçiyor, sonra rahata eriyorsun

"O PARALARI VERMEM"

Deniz sezonunu henüz açamadığını da sözlerine ekleyen Cenk Eren "Siz Bodrum'da bir lahmacun ve bir ayrana 300 lira para verir misiniz?" sorusu üzerine ise "Ben bir lahmacun bir ayrana 300 lira vermem. Bunun nerede yediğinizle alakası var. O mekanın kirası; şu bu, işte kiralara da yüzde 300 zam yapıldı. Mekancı o kirayı ve elektrik paralarını ödeyebilmek için bunu böyle yapar. Ben Bodrum'da 40 liraya da lahmacun ayran yerim, o paraları vermem. Turistler veriyor mu? Veriyor, versinler esnaf da para kazansın" şeklinde konuştu.

Cenk Eren: Bodrumda 40 liraya lahmacun yerim, o paraları vermem