Cadde Chris Hemsworth: Rol için kilo alıp verseydim 'ciddi aktör' derlerdi

Chris Hemsworth: Rol için kilo alıp verseydim 'ciddi aktör' derlerdi

06.04.2021 - 14:13 | Son Güncellenme:

Rolü için üstlendiği zorlu antremanlar hakkında konuşan Chris Hemsworth, 'Thor'un yıldızı Chris Hemsworth, vücut geliştirmenin 'gösteriş' olarak görüldüğünü söyledi.

Chris Hemsworth: Rol için kilo alıp verseydim ciddi aktör derlerdi

Uzun yıllardır Marvel filmlerinde 'Thor' karakterini canlandıran ünlü aktör Chris Hemsworth, rol için vücut geliştirmenin ciddiye alınmadığını söyledi. The Telegraph gazetesine konuşan 37 yaşındaki Hemsworth, "Rolün gerektirdiği bir estetik var. Vücut geliştirme 'gösteriş' olarak görülüyor, oysa bir miktar sağlıksız kilo alırsam veya bir rol için sağlıksız bir şekilde zayıflarsam, muhtemelen 'ciddi bir oyuncu' olarak adlandırılırdım" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Avustralyalı oyuncu, sözlerine; "10 yıllık antrenman, tam zamanlı bir iştir. Bu ve ardından 12 saatlik bir çekim günü, gerçek bir eziyet. Aynı zamanda inanılmaz derecede ödüllendirici. Buna profesyonel bir sporcu gibi bakmalısınız" diye devam etti.

Ayrıca ünlü aktör, yıllarca süren aşırı antrenmandan sonra; pandemi sırasında evde daha fazla zaman geçirmesi nedeniyle şimdilerde şu ana kadarki en fit ve en güçlü halinde olduğunu söyledi.

Chris Hemsworth: Rol için kilo alıp verseydim ciddi aktör derlerdi

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Hemsworth, egzersiz yaparken çekilen görüntülerini sık sık takipçileriyle paylaşıyor.

ÜÇ ÇOCUKLARI VAR 

Chris Hemsworth ile Elsa Pataky, sinema dünyasının en mutlu evliliklerinden birinin kahramanları olarak tanınıyor. Çift, 2020'de evliliklerinin 10'uncu yılını geride bıraktı.

Haberin Devamı

Avustralyalı Hemsworth ile İspanyol Elsa Pataky'nin India Rose, Tristan ve Sasha adında üç tane çocukları bulunuyor. Çift, bir yetenek ajanı olan William Ward sayesinde tanıştı. Çok kısa sürede flört etmeye başladılar. Fazla zaman geçmeden de evlendiler.

Chris Hemsworth: Rol için kilo alıp verseydim ciddi aktör derlerdi

FOTOĞRAFLAR: INSTAGRAM / SPLASH NEWS

Yazarlar