Cadde Çukur 106. bölüm 2. fragmanı nefes kesti! Çukur dizisinde Selim öldü mü? İşte, Çukur 105. son bölüm özeti...

Çukur 106. bölüm 2. fragmanı nefes kesti! Çukur dizisinde Selim öldü mü? İşte, Çukur 105. son bölüm özeti...

07.12.2020 - 01:58 | Son Güncellenme:

Çukur dizisi kaldığı yerden devam ediyor. Yeni ve güçlü kadrosuyla Show TV'de fenomen haline geldi. Son bölümde Çağatay, Yamaç'a büyük bir oyun oynar, diğer yandan da Cumali'den tapuları almıştır. Peki, Çukur'da Selim ölüyor mu?

Çukur 106. bölüm 2. fragmanı nefes kesti Çukur dizisinde Selim öldü mü İşte, Çukur 105. son bölüm özeti...

Çağatay'ın Çukur'a gelişiyle yer yerinden oynamış ve işler içinden çıkılmaz hal almıştır. Son olarak Yamaç ve Cumali'ye yaptıkları Çukur'da sabrı taşırsa da Selim'in başına gelenler şok etkisi yaratır. Çukur 106. bölüm 2. fragman da ekrana geldi. Çukur 105. son bölümde neler yaşandı?

Haberin Devamı

Çukur dizisi 106. bölüm yeni fragmanda; Selim kanlar içerisinde ve elinde tapularla Çukur'a gelir. Yamaç'ın kucağında son cümlelerini söyler. Babasının acısıyla Akın boyundan büyük işlere kalkışır. Ve artık Yamaç için de her şey netlik kazanmıştı; Çukur'a geri dönecektir...

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cumali’yi büyük bir çıkmaza sokan Çağatay, Cengiz ve Ogeday’a büyük bir darbe indirmek üzereyken Yamaç’ın oyununa gelecek. Yamaç ve Cumali, İdris’in ölümü üzerine ilk defa gerçek bir yüzleşme yaşayacak. Yamaç, Cumali’nin Çağatay’a kaptırdığı tapuları öğrendiğinde harekete geçip sürpriz bir isimle iş birliği yapacak. Büyük bir kararın eşiğinde olan Selim, tüm dengeleri değiştirecek bir yola girmek üzereyken herkesi şok edecek bir gelişmeyle karşılaşacak.