Cadde Damla Ersubaşı: Uyuşturucu batağına düştüm, kumar oynadım!

Damla Ersubaşı: Uyuşturucu batağına düştüm, kumar oynadım!

22.12.2023 - 14:37 | Son Güncellenme:

Damla Ersubaşı, 2020 yılında ayrıldığı eski eşi Mustafa Can Keser ile çocuklarının velayeti konusunda mahkemelik olmuştu. Ersubaşı, hakkında çıkan haberlere sosyal medya hesabından yanıt verdi. Ünlü oyuncu, paylaştığı videoda 'kumar' ve 'uyuşturucu' itirafında bulundu.

'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı 'Tuğçe' karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı, 2016 yılında işletmeci Mustafa Can Keser ile nikah masasına oturmuştu. Zehra ve Zeynep adında iki kızları olan çift, 2020'de olaylı bir şekilde boşanmıştı.

Haberin Devamı

YENİDEN MAHKEMELİK OLDULAR

'İhanet' ve 'şiddet' iddiaları sonrası yollarını ayıran ikili, yeniden karşı karşıya geldi. Mustafa Can Keser'in, eski eşi Damla Ersubaşı'na ağır suçlamalarla dolu bir velayet davası açtığı öğrenildi.

Damla Ersubaşı: Uyuşturucu batağına düştüm, kumar oynadım

Damla Ersubaşı’nın yasaklı madde bağımlısı olduğunu ileri süren Mustafa Can Keser, Aile Mahkemesi’ne başvurarak ‘velayetin değiştirilmesi’ davası açtı.

"VELAYETLERİNİN DEĞİŞTİRİLEREK BABALARINA VERİLMESİNİ İSTİYORUZ"

İddiaya göre Keser’in avukatı, dilekçede “Damla Ersubaşı çocukların evde olduğu sırada yasaklı madde kullanmış, birden fazla kişi ile birliktelik yaşamış ve bu konuda partiler vermiştir. Çocuklar annelerinin bu durumundan haberdar olduğu için velayetlerinin değiştirilerek babalarına verilmesini istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Damla Ersubaşı: Uyuşturucu batağına düştüm, kumar oynadım

Haberin Devamı

AĞLAYARAK AÇIKLAMA YAPTI

Ünlü oyuncu,son olarak sosyal medya hesabından ağlayarak açıklama yaptı.

Damla Ersubaşı: Uyuşturucu batağına düştüm, kumar oynadım

"ASLA BOYUN EĞMEYECEĞİM"

Yasaklı madde kullandığını ağlayarak itiraf eden Ersubaşı, "Ben uyuşturucuya düştüm. Eşimin ailesinin parasını kumarda yedim. Çeşitli vaatlerle aldım bu parayı şu anda ödüyorum. Çocukların velayetini verdim yine kurtulamadım. Ne tehdide ne de şantaja asla ve asla boyun eğmeyeceğim. Tüm haklarımla çocuklarımın yanındayım. Bu çocuklar annesiz kalırsa sebebi Mustafa Can Keser'dir" dedi.

Damla Ersubaşı: Uyuşturucu batağına düştüm, kumar oynadım

"SADECE KUMPASTAN İBARETMİŞ"

Damla Ersubaşı, önceki gün hakkında çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabından yanıt vermişti:

Aradaki konular başkayken bu şantaj bu tehdit çok eskiden başlamışken(Video fotoğraf, hepsini anlatacağım, geçen sene bu zamanlar magazine verilmekle tehdit edilirken… ) maneviyatla, hele ki çocuklarımla vurulmak tam da yakışan bir davranıştı. Ben ne yaptıysam kendime yaptım. İyisi de kötüsü de her ne ise ama sadece kendime. Ama iyi niyete bir kez kandım, gördüm ki sadece bir kumpastan ibaretmiş.

Damla Ersubaşı: Uyuşturucu batağına düştüm, kumar oynadım