Cadde Demet Şener ile Cem Küpeli'nin ortaklıkları bitti!

Demet Şener ile Cem Küpeli'nin ortaklıkları bitti!

03.11.2021 - 09:23 | Son Güncellenme:

Cenk Küpeli ile birlikte tekstil işine giren Demet Şener, boşandığı Küpeli’yle ortaklığını da bitirme kararı aldı. Nişantaşı’ndaki mağazasını kapatan Şener, “Tekstil işini tamamen bırakıyorum” dedi.

Demet Şener ile Cem Küpelinin ortaklıkları bitti

İki yıl önce kendi adıyla Nişantaşı’nda açtığı mağazasını kapatan Demet Şener’in bu kararı merak uyandırmıştı. Mağazayı eski eşi Cenk Küpeli ile birlikte açan Şener’in, pandemi yüzünden mağazada istediği satış rakamını yakalayamadığı için bu kararı aldığı söylenmişti.

Haberin Devamı

"ZATEN MARKA BENİM MARKAM"
Hürriyet gazetesinden Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Şener, tekstil işinin çok fazla zamanını aldığı söyleyerek, mağazayı bu nedenle kapatmak istediğini söyledi. Eski eşi Cenk Küpeli ile boşandıktan sonra iş ortaklığına devam ettiğini belirten ünlü model, artık bu ortaklığı da bitirme kararı aldı.

Demet Şener ile Cem Küpelinin ortaklıkları bitti

Televizyon programı ve çocuklarıyla yeteri kadar meşgul olduğunu söyleyen Şener, “Tekstil işini bitiriyorum, çünkü kendi işlerim ve çocuklarım tüm zamanımı alıyor. Zaten marka, benim markam ileride ne yapacağıma karar vereceğim ama şimdilik bir planım yok bu konuyla ilgili” diye konuştu.