Cadde Doğal güzel Serenay Sarıkaya

Doğal güzel Serenay Sarıkaya

05.07.2022 - 09:15 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde Umut Evirgen ile aşklarını ilan eden oyuncu Serenay Sarıkaya, şimdilerde tatilin tadını çıkarıyor. Keyifli anlarını takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmeyen güzel oyuncu, sıfır makyaj pozlarını Instagram hesabından paylaştı.

Doğal güzel Serenay Sarıkaya

Dijital bir platformda yayınlanacak olan 'Şahmeran' dizisiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz ile yollarını ayırdıktan sonra Umut Evirgen ile anılmaya başlamıştı. Her fırsatta aşk yaşadıklarını inkar eden ikiliden Sarıkaya, “Uzun zamandır birbirimizi tanıyoruz, sadece arkadaşız” demekle yetinmiş ve ünlü işletmeci ile sarmaş dolaş görüntülenmişti.

Haberin Devamı

Alice Müzikali'nden sonra soluğu Evirgen'in yanında alan güzel oyuncu, Evirgen'i önce boynundan öpmüş, sonra da sarılmıştı. Evirgen de sevgilisine alnından öperek karşılık vermişti. 29 yaşındaki güzel ve kendisinden üç yaş büyük işletmecinin samimi halleri dikkatlerden kaçmamıştı.

Doğal güzel Serenay Sarıkaya

İTİRAF GELDİ!

İlişkilerini gözlerden uzakta yaşayan ikiliden ilk açıklama Umut Evirgen’den gelmişti. Kasım 2021'de 'teve2 Magazin Masası' muhabirine konuşan Evirgen, "O zaman aşkı kabul ediyor musunuz?" sorusu üzerine, “Evet, Serenay Sarıkaya ile aşk yaşıyoruz” itirafında bulunmuştu.

AŞIKLARDAN İLK PAYLAŞIM

Aşkları konusunda sessizliklerini koruyan ikili, Yunanistan'ın gözde tatil adası Mikanos'ta objektiflere yansıdı. Tatilin tadını çıkaran ünlü çiftten Umut Evirgen kural bozmuştu. Son paylaşımıyla aşkını ilan eden ünlü işletmeci, Serenay Sarıkaya'nın doğum gününü Instagram'da birlikte oldukları kareyi paylaşarak kutlamıştı.

Doğal güzel Serenay Sarıkaya

Haberin Devamı

30 yaşına basan sevgilisi Serenay Sarıkaya ile olan fotoğrafını paylaşan Umut Evirgen, gönderisine "Doğum günün kutlu olsun bir tanem" notunu düşerek kalp emojisi de koymayı ihmal etmemişti.

SIFIR MAKYAJ SARIKAYA

Tüm bunların ardından sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Serenay Sarıkaya, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Ünlü oyuncu, önceki gün leopar desenli bikinisiyle güneşlenirken verdiği pozları, 9,3 milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından yayınladı.

Makyajsız haliyle objektif karşısına çeken Sarıkaya'nın gönderileri takipçileri tarafından oldukça beğenildi.

Doğal güzel Serenay Sarıkaya