Cadde Donald Trump'ın 'üstsüz Kate Middleton' yorumu Kraliyet Ailesi'ni çileden çıkarmış!

Donald Trump'ın 'üstsüz Kate Middleton' yorumu Kraliyet Ailesi'ni çileden çıkarmış!

05.11.2022 - 13:18 | Son Güncellenme:

Kraliçe II. Elizabeth'in 8 Eylül'de hayatını kaybetmesiyle tahta geçen Kral III. Charles'ın ardından Galler Prensi unvanını alan William'ın eşi, Galler Prensesi Kate Middleton, 2012 yılında üstsüz güneşlenirken görüntülenmesiyle zor günler yaşamıştı. Fotoğraf hakkında hem sosyal medyada hem de katıldığı bir programdan yorum yapan eski ABD Başkanı Donald Trump'ın, o dönemde söyledikleriyle Kral Charles, Prens William ve Prens Harry'yi çileden çıkardığı ortaya çıktı. Trump'ın yıllar önce hayatını kaybeden Prenses Diana hakkındaki yorumları da Kraliyet ailesini rahatsız ettiği iddia edildi.

Donald Trumpın üstsüz Kate Middleton yorumu Kraliyet Ailesini çileden çıkarmış

Milliyet.com.tr
Galler Prensesi Kate Middelton, 2012 yılında Kraliçe Elizabeth’in yeğenine ait özel bir şatoda eşi Prens Prens William ile tatil yaparken, gazeteciler tarafından üstsüz görüntülenmişti. Oldukça uzak bir mesafeden izinsiz çekilken görüntülerle ilgili Kraliyet ailesi Fransız Closer dergisine dava açmışmış, Prens William ve Kate Middleton 100 bin euro tazminat almıştı.

Haberin Devamı

Ayrıca 2018 yılının eylül ayında mahkemenin verdiği karara göre Closer dergisi, özel hayatın gizliliğini ihlal ettiği için 45 bin Euro para cezasına çarptırıldı. Söz konusu fotoğrafları çeken paparazziler Cyril Moreau ve Dominique Jacovides de bireysel olarak 10'ar bin euroluk para cezası almıştı.

Donald Trumpın üstsüz Kate Middleton yorumu Kraliyet Ailesini çileden çıkarmış

Prens William, eşinin üstsüz fotoğraflarının yayınlanmasının şoke edici olduğunu ve bunun 1997 yılında, Paris’te sevgilisi ile birlikte olduğu aracın paparazziler tarafından kovalanması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden annesi Prenses Diana’nın yaşadıklarına benzer bir taciz olarak gördüğünü söylemişti.

ÜSTSÜZ FOTOĞRAF TEPKİSİ

Yaşananların ardından Prens Harry, Prens William ve şimdiki Kral Charles'ın; eski ABD Başkanı Donald Trump'ın, Kate Middleton'ın 2012'de çekilen fotoğrafları hakkındaki yorumları karşısında 'çileden çıktığı' iddia edildi.

Haberin Devamı

"EĞER ÇIPLAK GÜNEŞLENİRSE KİM KATE'İN FOTOĞRAFLARINI ÇEKMEK İSTEMEZ Kİ?"

Trump, o zamanlar henüz Galler Prensesi unvanını almamış olan, Prens William'ın eşi Cambridge Düşesi Middleton'ın Fransa'da üstsüz bir şekilde güneşlenirken görüntülenmesi hakkında şunları yazmıştı:

Kate Middleton harika, ama çıplak güneşlenmemeli. Kendisinden başka suçlayacağı biri yok. Eğer çıplak güneşlenirse kim Kate'in fotoğrafını çekerek bir sürü para kazanmak istemez ki? Hadi ama Kate!

Trump ayrıca 'Fox and Friends' programında da söz konusu kareler hakkında konuşarak, "Hepimiz Kate'in hayranıyız, ama neden bir yüzme havuzunda ya da her neredeyse, çıplak bir şekilde duruyordu? O Kate Middleton! Paparazzilerin yaptıkları şey korkunç, ama Kate; nasıl bu kadar aptalca bir şey yapabilirsin?" ifadelerini kullanmıştı.

Donald Trumpın üstsüz Kate Middleton yorumu Kraliyet Ailesini çileden çıkarmış

"BİR KÜFÜR SELİYLE TEPKİ VERDİLER"

DailyMail'in haberine göre; Christopher Andersen'ın yakında çıkacak olan kitabı 'The King: The Life of Charles III'te, bu konuyla ilgili şu satırlar yer aldı:

Trump'ın Kate'i eleştirmesi, saray çalışanlarından birinin anlattığına göre hem Charles'ı, hem de oğulları William ve Harry'i çileden çıkararak; söz konusu çalışanın 'bir küfür seli' olarak adlandırdığı tepkiyi vermelerine yol açtı.

Donald Trumpın üstsüz Kate Middleton yorumu Kraliyet Ailesini çileden çıkarmış

TRUMP'IN RAHATSIZ EDİCİ YORUMLARI

Kitapta ayrıca, Donald Trump ile Kral III. Charles arasındaki gerilimden de bahsediliyor. Andersen'in yazdıklarına göre; eski ABD Başkanı, o zamanlar Galler Prensi (Prince of Whales) olan Charles'tan, Balinalar Prensi (Prince of Wales) şeklinde bahsediyordu. 76 yaşındaki Trump'ın bunlara ek olarak, eğer isteseydi Prenses Diana ile 'birlikte olabileceğini' söylemesi de Kraliyet Ailesini rahatsız eden yorumlardan biriydi.

Haberin Devamı

Andersen'in kitabında ortaya çıkan diğer detaylar arasında, Kraliyet Ailesi'nin Trump'ın 2017'de İngiltere'ye planladığı bir ziyareti 'caydırmaya' çalışması da yer alıyor.