Cadde 'Kate Middleton, Meghan Markle'a zeytin dalı uzatacak!'

'Kate Middleton, Meghan Markle'a zeytin dalı uzatacak!'

14.10.2022 - 11:40 | Son Güncellenme:

Kraliyet Ailesi ile aralarının açık olduğu bilinen Prens Harry ve eşi Sussex Düşesi Meghan Markle'ın bir zamanlar Prens William ve Kate Middleton'ın altında yer alan isimleri, geçtiğimiz ailenin internet sitesinde en alt sıralara düşürülmüş, bunu görenler adeta şoke olmuştu. İkili hala gündemdeyken, Middleton'ın eşi William ve kardeşi Harry'nin arasını düzeltebilmek için Markle'a 'zeytin dalı' uzatacağı iddia edildi. Ünlü çiftler, önümüzdeki ay aynı zamanlarda ABD'de olacak. İşte detaylar...

Kate Middleton, Meghan Marklea zeytin dalı uzatacak

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden Prens Harry ve eşi Sussex Düşesi Meghan Markle, geçtiğimiz haftalarda dünya gündemine oturan bir olayın öznesi olmuştu. İkilinin isimleri, Kraliyet Ailesi'nin internet sitesinin en altına taşınmış; ünlü çift, şu anda adı cinsel taciz iddialarına karışan, 'gözden düşmüş' Prens Andrew'nun sadece bir sıra yukarısında yer almıştı.

Haberin Devamı

DailyMail'de yer alan habere göre; tıklayanları Sussex Dükü ve Düşesi'ne adanmış sayfalara götüren bağlantılar daha önce kıdemli kraliyet üyelerinin altında ve ailenin küçük üyelerinin üstünde olmak üzere sayfanın ortalarında yer alıyordu. Meghan ve Harry'nin adları, ilk kez sıranın ortalarına düşürülmesinin öncesinde ise şimdilerde Galler Prensi ve Prensesi unvanlarını alan Prens William ile Kate Middleton'ın hemen ardına yazılmıştı.

Kate Middleton, Meghan Marklea zeytin dalı uzatacak

SORUNLARINI ÇÖZMEDEN GİTTİLER

Bu durumun; Harry ve Meghan'ın, Kraliçe II. Elizabeth'in cenazesinden bir gün sonra, Kral III. Charles ve Prens William ile olan sorunlarını çözmeden California'ya dönmelerinden kaynaklandığı düşünülmüştü. Sussex'ler pazartesi günü yapılan cenazenin akşamı Frogmore Cottage'da kalmış, ancak çocukları 3 yaşındaki Archie ve 1 yaşındaki Lilibet ile birlikte olmak için en kısa sürede Kaliforniya'ya geri döneceklerini bildirmişti.

Haberin Devamı

ÇOCUKLARINININ UNVAN ALIP ALMAYACAĞINI BEKLİYORLAR

Ünlü çift, iki çocuğuna prens ve prenses unvanlarının verilip verilmeyeceğini de bekliyor. Kraliçenin ölümünün ardından, Sussex Dükü ve Düşesi'nin çocuklarının hükümdarın torunları olarak prens ve prenses unvanlarına hak kazanmaları gerekiyor. Ancak William ve Kate'in unvanları Galler Prensi ve Prensesi olarak güncellenmiş olmasına rağmen, Archie ve Lilibet'inkiler henüz değişmedi.

"MEGHAN ÇABA GÖSTERMEYE HAZIR"

Tüm bunların ardından 40 yaşındaki Galler Prensesi Kate Middleton'ın, ABD'ye yapacağı ziyarette Meghan Markle (40) ile ilişkisini düzeltmeyi umduğu iddia edildi. US Weekly'ye konuşan bir kaynak, şu ifadeleri kullandı:

Kate ve William'ın ABD planlarının kesinleşmesinin ardından, Prenses araları bozuk olan kardeşleri yeniden bir araya getirmek ve ilişkilerini iyileştirmek için Meghan'a bir zeytin dalı uzatmayı planlıyor. Kate, Prenses Diana ve Kraliçe II. Elizabeth'in de hayatta olsalardı bunu isteyeceklerine inanıyor. Harry ve Meghan yoğun programları yüzünden çok meşguller ama Meghan, tarihler çakışmadığı sürece çaba göstermeye hazır.

Kate Middleton, Meghan Marklea zeytin dalı uzatacak

ÖDÜL ALACAKLAR

Prens William (40) ve eşi Middleton, 2 Aralık'ta Boston'da düzenlenecek olan ikinci Earthshot Ödülü törenine katılmaya hazırlanıyor. Sussex Dükü Prens Harry (38) ve Düşesi Markle da aşağı yukarı aynı zamanda Robert F. Kennedy İnsan Hakları (RFKHR) örgütünün New York'ta gerçekleşecek olan ödül töreni galası için doğuya seyahat edecekler.

Bir basın açıklamasına göre çift, 'Archewell Vakfı aracılığıyla ırksal adalet, zihinsel sağlık ve diğer sosyal etki girişimleri üzerindeki çalışmaları' nedeniyle bu yıl Umut Dalgası Ödülü'ne layık görüldü.

Haberin Devamı

"BENİ AĞLATTI"

Markle'ın, 2018'de Prens Harry ile evlenmesinden önce Middleton'ı 'gözyaşlarına boğduğu' basına yandığından beri iki kadın arasındaki gerilimin yüksek olduğu biliniyordu. Ancak Sussex Dükü ve Düşesi'nin Oprah Winfrey ile yaptığı röportaj sırasında Meghan, durumun aslında tam tersi olduğunu iddia etti:

Düğünden birkaç gün önce Kate çiçekçi kız elbiseleri yüzünden sinirliydi ve beni ağlattı. Gerçekten duygularımı incitti. Ama yaptığı hatayı sahiplendi, bana çiçek gönderdi ve bir not yazıp özür diledi.

Bu olayın ardından 2020'de Harry ve Meghan'ın Kraliyet Ailesi'ndeki görevlerinden tamamen ayrıldıklarını ilan etmesi, William ve Kate ile olan ilişkilerini daha da karmaşık hale getirdi.

Kate Middleton, Meghan Marklea zeytin dalı uzatacak

"KARDEŞİNİ AFFEDEMEDİ"

Sussex Dükü ve Düşes'i, araları açık olmasına rağmen 8 Eylül'de hayatını kaybeden Kraliçe II. Elizabeth'in ölümünün ardından Kraliyet Ailesi ile bir araya geldi. Dörtlü, 2020'den beri ilk kez Windsor Şatosu çevresinde yürürken görüntülendi. Ancak yeniden bir araya gelmeleri, gerilimi hafifletmeye yetmedi.

New York Post'ta yer alan habere göre; iki kadın işleri düzeltmeye hazır olsa da, aileye yakın kaynaklar William'ın küçük kardeşini henüz 'affedemediğini' söylüyor.