Cadde Dönence’de itiraf zamanı! 'Ondan hoşlanıyorum'

Dönence’de itiraf zamanı! 'Ondan hoşlanıyorum'

01.08.2023 - 23:55 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin; yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği dizisi 'Dönence', yeni bölümü ile ekrana geldi. Salı günleri ekrana gelen ve izlenme rekorları kıran Dönence, son bölümü ile yine ilgiyi topladı. İşte Dönence’nin beşinci bölümünde yaşananlar…

Dönence’de itiraf zamanı Ondan hoşlanıyorum

Miro, Gece’yi ziyaret etti. Özgürle yakınlaşmasından bahseden Miro’ya, Gece vurdu ve ilişkilerinin bittiğini söyledi. Ardından Miro okula, Özgür’ün yanına gitti. İkili Gece nedeniyle kavgaya tutuştu. Özgür’ün okuldan ayrılmasının ardından Miro teknesine zarar verdi.

Haberin Devamı

Ertesi gün Özgür teknenin hasarlı olduğunu anlamadı ve Rüzgar ile Gülce’yi bindirdi. Gece ve Özgür’ün konuşması sırasında sabırsız davranan Gülce bir anda tekneyle açıldı. Çocuklar, Miro yüzünden, teknenin su aldığını fark etti. Aralarında yaşanan tedirginliğin ardından denize düştüler. Peşlerinden giden Gece ve Özgür ise çocukları kurtardı.

'DÖNENCE' SON BÖLÜM



İLİŞKİLERİ BİTTİ Mİ?

Ceren, hastanede Miro’nun ona aldığı hediyeleri görünce şaşırdı. Miro’ya neden kendisiyle bu kadar ilgilendiğini sordu. Miro, kendisinin ona arabayla çarptığını söyleyemedi. Odadan çıkmasının ardından Cem ve Verda ile hastanede karşılaştı. Verda da Miro’yu eve yemeğe davet etti.

GECE'DEN MİRO'YA SERT TOKAT / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Sonrasında Cem, evde yaşanan küslüğün sona ermesini istedi ve kızlarıyla konuştu. Ardından eve Miro’nun gelmesiyle Gece büyük şaşkınlık yaşadı. Gece, mutfakta ona ilişkinin bittiğini ve neden geldiğini sordu. Yemekten sonra da gitmesini sağladı.

Haberin Devamı

"ÇÜNKÜ BEN ÖZGÜR'DEN HOŞLANIYORUM!" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Teknedeki deliği gören Özgür, Miro’nun bunu yaptığını anladı.

Dönence’de itiraf zamanı Ondan hoşlanıyorum


MOTORUN PEŞİNE DÜŞTÜ

Miro’nun kazasından sonra kaybolan motoru Özgür, başka biri kullanırken gördü ve peşine düştü. Sahibine nereden aldığını sorarken adam kaçtı.

MİRO, ÖZGÜR'LE KAVGA ETTİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Özgür, Rüzgar’ı Sera’ya bıraktı ancak sonrasında Özgür’e ulaşılamadı. Berkay, Özgür’e bakmaya gitti fakat bulamadı. Sera, panik olmasının ardından da Gece’yi yanına çağırdı. Aralarındaki konuşma sırasında Gece, Sera’nın Berkay’dan hoşlandığını anladı.

Dönence’de itiraf zamanı Ondan hoşlanıyorum


Cem, hastalığını Verda’ya söylemek için bir adım attı. Ancak bunu yapamadı. Sabah kızlarına sarıldı. Cem’in aldığı ameliyat kararı hayatını etkileyecekti. Miro, sabah Gece’nin evine geldi. Gülce ve Gece’yi okula bırakmak istedi.

ÖZGÜR'Ü ŞOKE EDEN AYRILIK / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Özgür’den ise hala haber yoktu. Rüzgar abisini okulda göremeyince tedirgin oldu. Harun, tekneyi Miro’nun deldiğini bildiğini söyledi ve yaptığı arsızlıklardan hoşlanmadı. Kendisini okulda rahat bırakmayan Miro’ya Gece, Özgür’den hoşlandığını itiraf etti.

Haberin Devamı

GÜLCE VE RÜZGAR'IN BOĞULMA TEHLİKESİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Miro, okuldan çıkarken Ceren’e çarptığı motoru birinin kullandığını gördü. Bu sırada arabasında bir not vardı: Ceren’e ne yaptığını biliyorum. Miro, motorun peşine düştü. Motoru kullananın Özgür olduğunu gören Miro, şok yaşadı. O da Ceren’e yaptıklarını bildiğini anlattı ve teslim olmasını istedi.

Dönence’de itiraf zamanı Ondan hoşlanıyorum

ÖZÜR DİLEDİ

Özgür’ün okula dönmesiyle Rüzgar büyük mutluluk yaşadı. Gece, onu ne kadar merak ettiklerini ve neden haber vermediğini sorguladı. Özgür telefonunu kaybettiğini ve Gece olduğu için Rüzgar’ı bırakmayacağını bildiğini anlattı. Berkay kendini tutamadı, Gece’nin Miro’ya, Özgür’den hoşlandığını söylediğini paylaştı. Özgür, kavga ettikleri gece söylediklerinden dolayı Gece’den özür diledi.

"BENDEN ÇOK HOŞLANIYORMUŞSUN" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Bu sırada Cem, Verda ve kızlarıyla ameliyat olacağını paylaşamadan Foça’dan ayrıldı. Harun, Özgür’ün rahat sevkiyat yapabilmesi için teknenin bir an önce onarılmasını sağladı. Fikret malları Özgür’e verirken, Miro konuşmalarını dinledi. Ardından Özgür’ü tehdit etti. Balık sevkiyatı yaparken onu ihbar edeceğini söyledi.

Haberin Devamı

CEM, AMELİYAT OLACAĞINI SÖYLEYECEK Mİ? / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Özgür denize açılırken yanında Gece, Rüzgar ve Gülce de vardı. Gece ve Özgür teknede ironiyle birbirlerinden hoşlandıklarını itiraf etti. Denizde yol alırken, sahil güvenlik geldi ve kaçak ihbarı aldıklarını söyledi. Sera da Ceren’nin yanına gitti ve Miro’yu çağırmasını istedi. Miro, Ceren’in yanında onu görünce şok oldu.

MİRO, ÖZGÜR'Ü TEHDİT ETTİ! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DÖNENCE SALI AKŞAMININ GALİBİ OLDU

Dönence, yayınlanan 5’inci bölümü ile salı akşamına bir kez daha damgasını vurdu. Dönence, yeni bölümü ile Total kategoride 2.97 reyting ve yüzde 11,63 izlenme payı, 20+ABC1 kategorisinde 2,96 reyting ve yüzde 11,23 izlenme payı, AB kategorisinde ise 2.63 reyting ve yüzde 11.16 izlenme payı alarak günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

Haberin Devamı

Hikayesi ve oyunculuk performanslarının yanı sıra İzmir Foça’nın güzelliğinin de ekrana geldiği Dönence dizisi, her salı yeni bölümleriyle Kanal D'de.