Cadde Dört mevsim Sıla

Dört mevsim Sıla

04.10.2018 - 16:49 | Son Güncellenme:

Yaz sezonu boyunca 'Ondan Kalan Şarkılar' konsepti ile Türkiye'yi karış karış dolaşan popçu Sıla, Kerki ve Solfej işbirliği ile düzenlenen Güz Konserleri kapsamında önceki gün İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne aldı.

Dört mevsim Sıla

Sıla, konser alanını dolduran binlerce hayranını "İzmir benim için çok özel bir şehir. Bu topraklarda olunca kendimi çok iyi hissediyorum. Dün hava şartlarından dolayı konserimizi ertelemek zorunda kaldık ancak her işte bir hayır vardır. Sonbaharın cilvesi işte. Kusurumuza bakmayın. Hepiniz hoş geldiniz. Hazır olun. Bu gece çok eğleneceğiz. Bu gece burada dört mevsimi birden yaşayacağız" sözleriyle selamlarken, sahnedeki sempatik ve mütevazı halleriyle beğeni topladı.

Haberin Devamı

Her zaman olduğu gibi konserini 'bekâr', 'platonik', 'kavuştular', 'daraldılar', 'ayrıldılar' ve 'parti şarkıları' olmak üzere 6'ya ayıran popçu, "Partili şarkılara geldiğimizde kimsenin yerinde oturmasını istemiyorum. Bu gece hep birlikte burayı sallayalım" diyerek seyircilerin coşkusunu ikiye katladı.

Kıyafetleri ve güzelliğiyle de geceye damgasını vurmayı Sıla, konserinin sonunda "Bu gece bizi dinlemeye geldiğiniz için çok teşekkür ederiz. Biz 5 ve 6 Ekim'de yine bu sahnede olacağız. Bir maniniz yoksa bekleriz" dedi.