Cadde 'Duyunca ağladım, Çağrı beni sakinleştirdi!'

'Duyunca ağladım, Çağrı beni sakinleştirdi!'

20.12.2023 - 09:13 | Son Güncellenme:

Berk Oktay (41) ile Yıldız Çağrı Atiksoy (37), iki yıllık ilişkinin ardından Eylül 2022'de hayatlarını birleştirmişti. "Bebek bekledikleri" iddiasıyla gündeme gelen çift, geçtiğimiz günlerde bu haberi doğrulamıştı. İlk kez anne ve baba olmaya hazırlanan ünlü oyuncular, bebek heyecanını basın mensuplarıyla paylaştı.

Duyunca ağladım, Çağrı beni sakinleştirdi

'Savaşçı' dizisinin setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen Yıldız Çağrı Atiksoy-Berk Oktay çifti, 10 Eylül 2022 tarihinde Polonezköy'de düğün yapmış, bir gün de önce evlerinin bahçesinde nikâh masasına oturmuştu. İkili, ailelerinin ve yakın dostlarının katıldığı törenle mutluluğa 'evet' demişti.

Haberin Devamı

"HER GÜN AŞIK OLDUĞUM KADINDAN EVLADIM OLSUN İSTİYORDUM"

Eşiyle birlikte bir ödül törenine katılan "Oktay, "Kız çocuğu deyince duygulanıyorum. Ağladım, Çağrı beni sakinleştirdi. Her gün aşık olduğum kadından bir evladım olsun çok istiyordum. Kız çocuğunu da duyunca daha da farklı heyecanlandım. Tepemden indirmeyeceğim onu" dedi.

Duyunca ağladım, Çağrı beni sakinleştirdi

"ALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERDİ"

Kızını kucağına almak için gün sayan Yıldız Çağrı Atiksoy ise "Kız erkek ayırt etmeyiz, sağlıklı olsun ama gönlümüzde hep kız çocuk vardı. Allah gönlümüze göre verdi. Henüz hazırlıklara başlamadık, iki ay sonra başlarız" açıklamasını yaptı.

Duyunca ağladım, Çağrı beni sakinleştirdi

"HEYECANDAN KENDİME GELEMEDİM"

Üç hafta önce Vadistanbul'da el ele objektiflere yansıyan ikili, bebek mağazalarında tur attıktan sonra bir restoranda yemek yemeden önce basın mensuplarının sorularını yanıtlamıştı. Baba olacağı haberini aldığında yaşadığı mutluluğu paylaşan Berk Oktay, "O duyguyu nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama birkaç gün heyecandan kendime gelemedim. İsim düşünmedik, sağlıkla aramıza gelmesini istiyoruz. Sabırsızca bekliyoruz" açıklamasını yapmıştı.

Duyunca ağladım, Çağrı beni sakinleştirdi

Haberin Devamı

"UZUN ZAMANDIR ÇOCUK İSTİYORDUK"

Neşesi bir hayli yerinde olan güzel oyuncu, "2.5 aylık hamileyim. Hamilelik güzel geçiyor. Berk baba olacağını öğrendiğinde çok heyecanlandı, ilk defa onu böyle gördüm. Uzun zamandır biz de çok istiyorduk. Bu haber bizi çok mutlu etti" şeklinde konuşmuştu.

Duyunca ağladım, Çağrı beni sakinleştirdi