Cadde Ebru Şahin ile Cedi Osman'ın nikahından yeni kareler

Ebru Şahin ile Cedi Osman'ın nikahından yeni kareler

04.07.2022 - 08:37 | Son Güncellenme:

Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan ünlü oyuncu Ebru Şahin ile basketbolcu Cedi Osman geçtiğimiz cumartesi günü Makedonya'da hayatlarını birleştirdi. Ünlü çift, nikah fotoğraflarını ilk kez paylaştı.

Ebru Şahin ile Cedi Osmanın nikahından yeni kareler

Daha önce 'İstanbullu Gelin', 'Hercai' ve 'Destan' gibi yapımlarda rol alan Ebru Şahin, NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman'ın aşkları 2020 yazında İzmir Alaçatı’da başlamıştı.

Haberin Devamı

28 yaşındaki Şahin, aşk haberlerini önce yalanlamıştı. Ancak ünlü oyuncu, Cedi Osman ile Çeşme'de fotoğraflarının ortaya çıkmasından sonra beraberliği kabul etmişti.

Mutlu birliktelikleri devam eden ikili, geçtiğimiz eylül ayında evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Kapadokya'da sevgilisine "Evet" yanıtını vermişti. Şahin'in dört milyon takipçisinin bulunduğu Instagram'da yayınladığı mutluluk kareleri yaklaşık bir milyon beğeni almış ve yüzlerce tebrik mesajı gelmişti.

Ebru Şahin ile Cedi Osmanın nikahından yeni kareler

"ONU GÖRDÜĞÜM GÜN BUNU BİLİYORDUM"

Cedi Osman, daha önce verdiği bir röportajda, Ebru Şahin'e olan aşkından ve evlilik teklifi hakkında neler hissettiğinden şu sözlerle bahsetmişti:

Hayatımdaki en güzel şey. Çok heyecanlıydım ve çok stresliydim. O benim için gerçekten çok özel, bir tane. Onu gördüğüm gün bunu biliyordum. Yüzük geçen seneden beri bendeydi ve cesaretimi toplayıp, teklif ettim. Hayatımdaki en güzel olay.

"KALPTEN BAĞLILIĞIMIZ VAR"

Şahin ise, "Birbirimizde her gün yeni bir şeyler keşfediyoruz. Ben ilişkilerin insanları farklılaştırdığını düşünüyordum ama şu an birbirimize; özgürlüğümüzden ve karakterimizden feragat etmeden, her türlü stratejiden uzak, güven üzerine kurulu ve kalpten bir bağlılığın var olabileceğini öğrettiğimize inanıyorum." diye konuşmuştu.

Haberin Devamı

Ebru Şahin ile Cedi Osmanın nikahından yeni kareler

MAKEDONYA'DA EVLENDİLER

Aşkları doludizgin süren Ebru Şahin ile Cedi Osman, ünlü basketbolcunun doğum yeri olan Kuzey Makedonya'nın Ohri kentinde evlendi. Ebru Şahin ve Cedi Osman'ın arkadaşları ve ailesinin katıldığı nikah, göl üzerinde bir teknede gerçekleşti. Nikahta şıklığıyla göz dolduran Ebru Şahin’in ve Cedi Osman’ın şahitliğini yakın dostlarından Abdullah Bulut ve Okan Can Yantır üstlendi.

DÜĞÜN ÇEŞME'DE

7 Temmuz'da da Çeşme'de düğün yapacak olan Şahin ve Cedi Osman, bu mutlu günlerine dair fotoğrafları Instagram hesaplarından takipçileriyle paylaştı. Çiftin fotoğrafları, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Ebru Şahin ile Cedi Osmanın nikahından yeni kareler