Cadde Editör'ün seçtikleri...

Editör'ün seçtikleri...

25.12.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri...

Konforlu şıklık

Haberin Devamı

Klasik ve modern çizgileri kendine özgü yorumlarıyla kadın ayakkabı ve çanta koleksiyonuyla birleştiren Nine West, stiletto, loafer ve babet modelleriyle yılbaşı akşamında ışıl ışıl adımlar atmanızı sağlıyor. Saks mavisi, bordo, gri, pembe ve bej renkleriyle öne çıkan stilettolar, şıklığını topuklu ayakkabıyla tamamlamak isteyen kadınların tercihi oluyor.

Makyaj zamanı

Flormar’ın yeni koleksiyonu ‘Instaglammers’ ile renkli, ışıl ışıl, yaratıcı ve fütüristik bir deneyime hazır mısın? İlhamını dijitalleşmeden, sosyal medyanın dinamiklerin alan yeni seçkilerde, yeni yıl ruhuna en yakışacak şekilde renklere sahip...

Geleneksel tat

Peyman, ‘Bahçeden Ortaya Karışık’ ürünleriyle bu yıl da yılbaşı sofralarındaki lezzetlerin arasındaki yerini alacak. Özenle seçilen kavrulmuş kuruyemişleri bir araya getiren ‘Ortaya Karışık Ailesi’; ‘Gurme, Asorti, Klasik, Kara Şimşek’li ve Soslu’ ürün seçenekleriyle lezzeti ve sağlıklı atıştırmalığı bir arada isteyenlerin ilk tercihi olacak.

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri...

Hediye seçeneği

Porland, yılbaşı akşamında özel günleri taçlandıran tasarımlarıyla evlerinizi ve sofralarınızı görsel bir şölene dönüştürüyor. Yeni başlangıçları anlamlı kılan, dekorasyona renk katan ürünleriyle marka, yılbaşına özel birbirinden şık alternatifler sunuyor.

Yılbaşı ruhu

Bambum çerezlikler özel konsepti ile sofralarda yılbaşı ruhunu yansıtıyor. Çam ağacı ve geyikli modeliyle ürünler, büyük ve küçük boyutuyla ihtiyacınıza göre kolaylık sunarken lezzetli atıştırmalıklarınızın başrolü oluyor.