Cadde Editör'ün seçtikleri...

Editör'ün seçtikleri...

26.02.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri...

Ceket şıklığı

Haberin Devamı

DeFacto’nun renkli blazer ceketleri, günün her saati her alanda şıklığını mükemmelleştirmek isteyenlerin gözdesi. Elbiseler ve pantolonlarla kombinlenebilecek havalı seçkiler canlı renkleriyle gönülleri fethederken görsel bir şölen sunuyor.

Işıltılı seri

MAC Cosmetics Japonya Senior Artisti Rumiko Ikeda Harris, “Japonya’da kiraz çiçeği yeni başlangıçları ve yaşam enerjisini temsil ediyor” diyor. Gözler, dudaklar ve cilt için rengarenk pembeler, görkemli magentalar ve güçlü şeftalilerin yer aldığı bu ışıltılı seriye bayılacaksınız.

Desen detayı

Kinetix’in kış koleksiyonunda yer alan botlar, çocukların her türlü hava koşulunda güçlü adımlar atmalarını sağlıyor. Pembe, bordo, lacivert, siyah ve haki renkleriyle dikkat çeken seçkileri kürk ve desen detayları süslüyor. Ürünler, kaymaz taban ve su geçirmez özelliğiyle de güvenli adımlar sunuyor.

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri...

Modern çizgiler

Evlerinizin vazgeçilmezi olan Creavit’in country tarzı Kayra serisi, farklı stildeki banyolarınızın iç mekanlarına sahip olduğu çok yönlü tasarımıyla uyum sağlıyor. Yer aldığı mekanlarda bulunan diğer unsurlarla aynı dili konuşabilen Kayra, banyolarınıza tasarım bütünlüğü sunuyor.

Sağlık iksiri

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte pandemiye ek olarak mevsimsel griplerde de artış yaşanıyor. Bu durum ise vitamin ve mineral desteğine olan talebi artırıyor. Genveon İlaç’ın yeni ürünü Cistus Phyto Pastil bağışıklık sisteminin desteklemesine ve boğaz şikayetlerinin azalmasına katkıda bulunabiliyor.