Cadde Editör'ün seçtikleri...

Editör'ün seçtikleri...

02.04.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri...

Zamansız tasarımlar

Haberin Devamı

Adidas yeni ve eğlenceli bir koleksiyon için zamansız, fonksiyonel ve sürdürülebilir tasarımlarıyla dikkat çeken Finlandiyalı Marimekko ile bir araya geldi. Canlı renkleri ve göz alıcı desenleriyle eğlenceli parçalardan oluşan bu etkileyici koleksiyonda ikonik çiçek baskısı Unikko ve Marimekko logosu dikkat çekiyor.

Bahar havası

Güneşin hafiften yüzünü göstermesiyle sıklaşan düğün, söz, nişan ve davet trafiğinde imdada yetişen Ns Sposa, farklı gece elbiselerini kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Straplez, uzun kollu, tek kol, balon kol ve askılı seçenekleriyle bahar mevsiminin her havasına uyum sağlayan Ns Sposa, vücut özelliğinize göre en kusursuz tasarımı bedeninize uyarlıyor.

Yüksek kalite

Haberin Devamı

Divarese İlkbahar/Yaz 2022 koleksiyonu, Nostaljik Minimalizm temasıyla stilini zamansız tasarımlarla tamamlamak isteyenlere yüksek kalite anlayışı ile vazgeçilmez parçalar sunuyor. Konforlu ve şık detayları bir araya getiren seçkiler, günümüz trendini kendi tarzında yeniden yorumluyor.

Editörün seçtikleri...

Cesur ve şık

Kadınların attığı güçlü adımlardan ilham alarak koleksiyonlarını hazırlayan Nine West’in ‘2022 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’ New York podyumlarından İstanbul’a taşınıyor. Özgün, cesur ve iddialı marka, yeni sezonda canlı renkleri ve şıklık katan doku zenginlikleriyle ruh halinizi yükseltiyor.

Cilt bakım rutini

Watsons’ın sevilen markası Target Pro by Watsons’ın güçlü etkili cilt bakım serumlarıyla evde profesyonel bakım deneyimine hazır olun. Zengin içerikleri sayesinde cilt problemleriyle savaşmaya yardımcı olan seçkiler, cilt bakım rutininizin vazgeçilmezi...