Cadde Editör'ün seçtikleri...

Editör'ün seçtikleri...

25.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri...

Şık ve elegan

Haberin Devamı

Altınyıldız Classics, doğadan esinlendiği denizin ve toprağın renklerini, güneşin sıcaklığını ortaya çıkardığı Altınyıldız ClassicsXBurak Özçivit Koleksiyonu’nda şık ve elegan olmanın anahtarını da sunuyor. Seçkilerde, klasik tarzdan modern formlara, günlük, sportif stile kadar pantolon, gömlek, şort, tişört ve ceketler yer alıyor.

Plaj modası

Özdilek’in, ‘2022 Mayo-Bikini ve Plaj Giyim Koleksiyonu’ bu yıl yine göz dolduruyor. Güneşin tatlı sıcaklığının keyfini yaşarken kızgın kumsallardan serin mavi sulara uzanan bu yolculukta, ürünler mevsimin enerjisinden ilham alarak hazırlandı.

Bahçede konfor

Bahçenizdeki bitkileri, çalıları ve çimleri bir sulama kabı ile sulamak size göre değilse, seçim yapabileceğiniz sayısız hortum, fıskiye, püskürtme tabancası ve pompa var. Ancak hangi ekipman parçası kişisel gereksinimlerinizi karşılayacak? Kärcher’in zengin sulama ürünleri ile tüm ihtiyaçlarınıza çözüm bulacaksınız.

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri...

Dış mekana özel

Siesta Mobilya, yaz sezonun gelmesiyle dış mekan mobilyasında en çok tercih edilen şezlonglar için birbirinden farklı alternatifler sunuyor. Slim ve Pacific adlı koleksiyon ile güneşin tadını doyasıya çıkarmanıza yardımcı olan mevsimi daha da güzelleştiriyor.

Pişir, sun ve sakla

Porland, sağlıklı pişirmeye olanak tanıyan yeni pişirim grubu Cookland ile kendi mutfağının şeflerine özel bir tasarımla geliyor. ‘Pişir Sun Sakla’ sloganıyla pratiklik ve fonksiyonelliği bir arada sunan Cookland, porselen yapısının getirdiği sağlıklı pişirme özelliğinin yanı sıra; dekoratif görünümüyle de mutfağınıza ve sofranıza şıklık katıyor.