Cadde Ersin Arıcı'ya 'partide kavga' sorusu!

Ersin Arıcı'ya 'partide kavga' sorusu!

17.12.2022 - 09:59 | Son Güncellenme:

Afra Saraçoğlu'nun sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'yla yakın dost olan Kubilay Aka'nın, güzel oyuncunun başrodle yer alduğı dizideki partneri Mert Ramazan Demir'le kavga ettiği dedikodusu günleridr konuşulmaya devam ediyor. Olaya dahil olduğu iddia edilen Demir'in arkadaşı ve dizideki rol arkadaşı Ersin Arıcı'ya, "Orada neler oldu?" sorusu yöneltildi.

Ersin Arıcıya partide kavga sorusu

'Yalı Çapkını' dizisinde başrolleri canlandıran Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu, son dönemde gündemden düşmüyordu. İddiaya göre; geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir partide samimi tavırlar sergileyen partnerler, Kubilay Aka'yı rahatsız etti. Saraçoğlu'nun sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'yla yakın arkadaş olan Aka, Mert Ramazan Demir'le sözlü tartışma yaşamıştı. Ortam bir anda gerilince, dizi oyuncularından Ersin Arıcı, Demir'in yakın arkadaşı olduğu için Kubilay Aka ile kafa kafaya geldi.

Haberin Devamı

"KENDİME VAKİT AYIRDIM"

Ersin Arıcı, önceki gece Galataport'da bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Arıcı, "Yoğunum, sete gitmek dışında yaptığım bir şey yok. Bu gün de kendime vakit ayırmak istedim” dedi.

Ersin Arıcıya partide kavga sorusu

"KONUŞMAYA GEREK YOK"

31 yaşındaki oyuncu, magazin gündemine bomba gibi düşen 'kavga' haberleri hakkında basın mensuplarının yönelttiği "Orada neler oldu? Siz de olaya müdahil olmuşsunuz" sorusunu, "Öyle şeyleri konuşmaya hiç gerek yok" diyerek cevapsız bıraktı.