Cadde Eski dansçıdan olay yaratacak ifşa! 'Prens Harry'nin pantolonu bende'

Eski dansçıdan olay yaratacak ifşa! 'Prens Harry'nin pantolonu bende'

24.07.2022 - 12:17 | Son Güncellenme:

Eski dansçı Carrie Reichert, İngiliz Kraliyet ailesinden ayrılan Prens Harry'le ilgili geçmişte yaşanan bir olayı ortaya çıkardı.

Eski dansçıdan olay yaratacak ifşa Prens Harrynin pantolonu bende

Derleyen: Betül Yasemin Keskin / Milliyet.com.tr - Şimdilerde ABD'de iki çocuğu ve eşi Meghan Markle'la birlikte yaşayan Prens Harry'nin geçmişinden bir anı başına bela oldu. 2012 yılında bir grup arkadaşıyla Las Vegas kaçamağı yapan Prens Harry'nin Vegas maceraları uzun süre konuşulmuş kameralara yakalandığı anlar uzun bir süre peşini bırakmamıştı. Geçtiğimiz günlerde ise 2012 yılında Las Vegas'ta aynı yerde olduklarını iddia eden eski striptizci Carrie Reichert, Prensle ilgili açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

O ESKİ HALİNDEN ESER YOK ŞİMDİ

Carrie Royale adıyla bilinen Carrie Reichert 2012 yılında Prens Las Vegas'tayken birçok kez aynı ortamda bulunduklarını, hatta Prensin o günlerde çok mutlu ve eğlenceli olduğunu, partideki herkesi eğlendirdiğini söyledi. Prensin eski halinden eser kalmadığını ve eski enerjisinin bittiğini düşündüğü söyleyen Carrie Reichert, "Bugünlerde tamamen suratsız ve ciddi olması çok yazık. İki çocuk babası evli bir baba olsa bile, arada bir salması gerekir" diyerek eski bir tanıdığının şimdilerde aynı görünmemesinden yakındı.

Eski dansçıdan olay yaratacak ifşa Prens Harrynin pantolonu bende

Ancak olaylar tek bir açıklamayla sınırlı kalmayacak kadar sansasyonel. Prens Harry'nin sıkıcı tavrını eleştiren Carrie Royale kurduğu cümlelerin dozunu artırdı ve Prens'le ilgili bir iddiayı ortaya attı. Carrie Royale Prens Harry'nin Vegas akşamlarından birinde pantolonunu çıkarıp kendisine verdiğini öner sürdü. Hatta konuyla ilgili, "Harry çok sıkıcı oldu, bu gerçek bir utanç. Vegas'ta parti yaptığında herkes onu ve eğlenceli oluşunu severdi. En azından bendeki bu pantolon, Harry'nin eğlenceli prens olduğu zamanlardan kalma ve onun nasıl biri olduğunu hatırlatıyor."

Haberin Devamı

Eski striptizci, geçtiğimiz günlerde ise Prens Harry'nin Las Vegas'ta kötü şöhretli gecede kendisine verdiğini iddia ettiği pantolonu satılığa çıkardı. İngiliz Kraliyet ailesinin özgür Prensi Prens Harry'nin 10 yıl önceki pantolonu 17 Ağustos'ta Las Vegas'taki Hassler Club'da açık artırmaya sunulacak.

43 yaşındaki İngiltere doğumlu Carrie Prens Harry'nin pantolonunun dışında kendisinin de Vegas'ta giydiği mayo ve elbiseleri satışa sunacak. İddialara göre Carrie bu açık artırmalardan 800 bin sterlin kazanacağına inanıyor.

Eski dansçıdan olay yaratacak ifşa Prens Harrynin pantolonu bende

10 yıl önce Las Vegas'ta dolu dolu günler geçiren Prens Harry Las Vegas tatilinde yaşadığı sıra dışı eğlenceli anlar basına yansıdığında zor durumda kalmıştı. Vegas tatiliyle ilgili hiçbir zaman bir açıklama yapmayan Prens Harry'nin Carrie Royale'in iddiasıyla ilgili herhangi bir yorum yapmayacağı merak ediliyor.

WINDSOR SARAYI'NDA TELAŞ

Kraliçe II. Elizabeth babası VI. George'un ölümünün ardından 6 Şubat 1952 yılında 25 yaşında tahta çıktı. 70 yıl boyunca sayısız başbakana danışmanlık yaptı ve sayısız önemli siyasi meselede etkin rol oynadı. Kraliçe Elizabeth'in yıllarca tahta kalışını temsil eden Platin Jübile kutlamaları normal şartlarda şubat ayında gerçekleşecekti ancak mevsim şartlarının uygun olmaması sebebiyle kutlamaların haziran ayının ilk haftalarında yapılmasına karar verildi. Ve nitekim 2-5 Haziran tarihleri arasında İngiltere'de gerçekleşen Platin Jübile büyük bir coşkuyla kutlandı. 

Haberin Devamı

Kraliçe'nin Platin Jübile etkinliği için tüm kraliyet üyeleri bir araya geldi. Platin Jübile'nin kutlandığı 2 Haziran Perşembe ile 5 Haziran Pazar günleri arasında ise İngiltere'de dört gün tatil ilan edildi. Dört gün boyunca halka açık birçok etkinlik düzenlendi. Kutlamalarda 2 yıl önce Kraliyet ailesinden olaylı bir şekilde ayrılan Kraliçe Elziabeth'in torunu, Prenses Diana ve Prens Charles'in oğlu Prens Harry ve Meghan Markle da vardı. Daha kutlamalar başlamadan önce gelip gelmeyecekleri büyük bir merak konusu olan Meghan ve Harry çifti, çocuklarıyla birlikte kutlamalara katıldı. Bu Prens Harry ve Meghan Markle'ın 2020'de Kraliyet ailesindeki görevlerinden ayrılmasının ardından aile üyeleriyle bir araya geldiği ilk resmi etkinlikti. Çocukları Archie ve Lilibet'le birlikte kutlamalara katılmak için hevesli olan ikili Kaliforniya'daki evlerinden Londra'ya özel bir uçakla geldi.

Haberin Devamı

Eski dansçıdan olay yaratacak ifşa Prens Harrynin pantolonu bende

Kraliyet ailesindeki resmi görevlerinden ayrılan ikili elbette resmi törenlerin hiçbirinde yer almadı. Bilinçli bir şekilde geri planda tutulan ikilinin oturma planı bile farklı yapıldı. Uzak sıralarda oturdukları dikkat çeken ikiliyle neredeyse kimse bir araya gelmedi. Özellikle eltiler Cambridge Düşesi Kate ve Sussex Düşesi Meghan'ın tören boyunca hiçbir şekilde bir araya gelmemesi dikkat çekti.

Kutlamaların ardından Kraliçe II. Elizabeth 70 yılın sonunda Kraliyet ailesinin gelecek yılları için bazı kararlar aldı. İngiliz medyasında yer alan haberlere göre Prens William ve Düşes Kate'in Windsor Kalesi'ne taşınacağı gündemde. Özellikle Prens Harry ve Meghan Markle'ın aileden ayrılmasından sonra gözde çift haline gelen Prens William ve eşi Kate Middleton iddialara göre Windsor'da yeni bir döneme başlayabilir.

Monarşinin geleceğini etkilemesi beklenen iddia öylesine güçlü ki ikilinin çocuklarının okul kayıtlarının bile alınması gündeme geldi. Söylentilere göre 2017 yılından beri Kensington Sarayı'nda yaşayan Prens William ve Kate Middleton ise çocuklarının rahatını ön planda tutuyor ve Londra'nın yorucu atmosferinden uzaklaşarak Windsor arazisinde yaşamanın onlara daha iyi geleceğini düşünüyor. Şu anda Battersea'deki hazırlık okulunda olan 8 yaşındaki Prens George ve 7 yaşındaki Prenses Charlotte, düşesin ebeveynlerinin Bucklebury'deki evinin yakınındaki özel bir eğitim kurumuna gidecek ve eylül ayında onlara 4 yaşındaki küçük erkek kardeşleri Prens Louis de katılacak.