19.03.2021 - 14:05 | Son Güncellenme:
'Five Eyes' filminin yönetmenliğini üstlenen Guy Ritchie, dün paylaştığı videoda, "Türkiye ilham verici bir ülke. Güzel yemekler, insanlar, oteller... İki aylık çekim sonrası tüm filmlerimi burada çekmek istiyorum" demişti.
Bunun ardından filmin başrol oyuncusu Jason Statham'dan da Türkiye ile ilgili paylaşımlar geldi. Çekimlerden arta kalan zamanında Aspendos'u ziyaret eden ünlü aktör, yeni fotoğraflarını yayınladı.
Statham, Türkiye'nin güzelliklerini 25 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştı. Hayranlarına Aspendos'u tanıtan İngiliz yıldızın Roma mimarisi özelliklerini taşıyan iki bin yıllık antik tiyatrodaki fotoğrafları, bir milyondan fazla beğeni ve binlerce yorum aldı.
Jason Statham'a olan hayranlığı ile bilinen ve ünlü aktörün paylaşımlarına sık sık yorum yapan Ezgi Mola, oyuncunun Aspendos paylaşımlarına kayıtsız kalamayanlar arasındaydı.
Ezgi Mola, Statham'ın gönderisine, İbrahim Tatlıses'in 'Mutlu Ol Yeter' şarkısının "Bunu sana yazdığımı bilmezsin. Bir yabancı şarkı gibi dinlersin. Benim için önce Allah, sonra sensin... Bir tek dileğim var..." sözleriyle yorum yaptı. Mola'nın bu yorumu binlerce beğeni aldı.
Çekimler süresince Antalya'da olan 53 yaşındaki Jason Statham, ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez'in de konakladığı otelin kurşun geçirmez camlı villasında kaldı.
Üç katlı lüks villada; beş yatak odası, beş giyinme odası, teras barbekü, müzik sistemi, özel SPA merkezi ve havuz bar gibi özellikleri bulunuyor. 10 kişinin kalabildiği, helikopter transferi, özel şoför ve araba verilen 3 bin 500 metrekare alandaki villanın ayrı bir havuzu bulunuyor ve dışarıdan görünebilecek bütün camları kurşun geçirmez özellik taşıyor.
FOTOĞRAFLAR: INSTAGRAM