24.01.2022 - 14:29 | Son Güncellenme:
ATV ekranlarında yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster'in yeni bölümünde pek çok farklı soru ekrana geldi. Sosyal medyada da gündem olan ve yeni yarışmacıların yer aldığı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 100 bin TL değerindeki soru hararetli dakikalar yaşattı.
'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasının yeni bölümünde bir yarışmacıya coğrafi bilgiler hakkında bir soru yöneltildi. "Nüfus yoğunluğu en fazla olan ülke hangisidir?" sorusuna karşılık "Singapur, Monako, Bangladeş, Çin" seçenekleri sunuldu.
Cevap şıkları arasında kararsız kalan ve düşünen yarışmacı, önceki sorularda jokerlerini kullanması sebebiyle kendi tahmini yapmak zorunda kaldı.
İzleyenleri ekrana kilitleyen anlarda yarışmacı soruya 'Singapur' yanıtını verdi. Sorunun doğru yanıtı ise 'Monako' olarak açıklandı. Yarışmacı bu cevapla birlikte elendi.
Monako, Avrupa'da bir prenslik. Batı Avrupa'da, Akdeniz kıyısında, Fransa'nın güneyinde, İtalya sınırında yer alır. Fransa'nın Alpes - Martimes yönetim bölümü içinde yer alan, 1,5 kilometre yüzölçümünde, 20400 nüfuslu bir şehir halindedir.
Vatikan'dan sonra dünyadaki en küçük ikinci bağımsız devlet olan Monako, dünyada nüfus yoğunluğu sıralamasında en baştadır .