Cadde Gelecek kadınların

Gelecek kadınların

27.02.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Cemiyet hayatının ünlü isimleri, kadınları dijital ekonomiye kazandırmak adına yeni bir atılımda bulundu

Gelecek kadınların

Sosyal yaşamın tanınmış simaları, Trendyol’un, Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) iş birliğindeki ‘Gelecek Kadınların’ programına destek verdi. Tuvana Büyükçınar, Zeynep Tosun, Yasemin Taciroğlu ve Ceylan Atınç’ın da aralarında yer aldığı isimler, gardıroplarının vazgeçilmez parçalarından oluşan özel bir koleksiyon hazırlayarak, satışa sundu.
Girişimle ilgili bilgi veren Trendyol Kurucusu ve CEO’su Demet Mutlu, şunları söyledi: “Kadınların hayatın her alanında güçlenmesi, sosyal ve ekonomik kalkınmada güçlü bir pozitif etki yaratıyor. KAGİDER ile başlattığımız programla, daha fazla kadının dijital
ekonomide var olmasına katkı sağlayacağız. Sadece pandemi döneminde 17 bin kadın girişimci platformumuzda satışa başladı. Ayrıca Trendyol’un ikinci el platformu Dolap’taki 1.1 milyon satıcıdan yaklaşık 400 bini ev kadını ve Dolap üzerinden kullanmadıkları eşyaları satarak ev ekonomisine destek oluyor. Kadınların ekonomideki yerinin güçlenmesi için tüm olanaklarımızla çalışmaya devam edeceğiz.”