Cadde Hadise üzerinde servet taşıdı!

Hadise üzerinde servet taşıdı!

02.01.2023 - 09:50 | Son Güncellenme:

Türk pop müziğinin en çok konuşulan isimlerinden Hadise, yılbaşında Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Ünlü şarkıcı; enerjisi, güzelliği, sahne performansı ve marka yüzü olduğu firma tarafından kendisine hediye edilen dudak uçuklatan değerdeki takılarıyla 2023 yılına girerken de adından söz ettirmeyi başardı.

Hadise üzerinde servet taşıdı

Yılbaşında Kıbrıs'ta bir otelde sahneye çıkan Hadise Açıkgöz; full taşlarla kaplı, Mary J Blige, Cardi B gibi isimlerle çalışan Los Angeles’ta yer alan markaya ait iddialı bir elbise giydi. 37 yaşındaki popçu, ön ve arka kısmında dikkat çeken yılan detayının yer aldığı kıyafeti ile sahnede göz kamaştırdı.

Hadise üzerinde servet taşıdı

Haberin Devamı

2.5 MİLYON TL'LİK HEDİYE!

İş insanı Mehmet Dinçlerler ile kısa süreli evliliği nedeniyle özel hayatıyla da magazin gündeminden düşmeyen Hadise, marka yüzü olduğu pırlanta firmasının 2 milyon 500 bin TL değerinde hediye ettiği özel seçki takılarıyla da dikkat çekti.

Hadise üzerinde servet taşıdı

İki saat sahnede kalan Hadise, seyirci ile sıcak diyaloglar kurup, espriler yapmayı da ihmal etmedi. Şarıcı, kendi parçaları haricinde yerli ve yabancı cover’larla konuklarına müzik ziyafeti sundu.

Hadise üzerinde servet taşıdı