Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

30.10.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

SERCAN KISMET

Haberin Devamı

Lezzet, manzara ve eğlence bir arada

Grand Haliç Otel’in terasında yer alan Pera Adalı’da, misafirler lezzetin ve manzaranın tadını doyasıya çıkarıyor. Tarihi Yarımada’yı ayaklarınıza seren mekanda, hem lezzetli mezeleri deneyebilir hem de kaliteli müzikle kulaklarınızın pasını silebilirsiniz. Saro’nun sahne aldığı canlı müzik günlerinde fiks menü uygulaması olan restoran, diğer günlerde a la carte seçim de sunuyor.

Haftanın mekanları...

Diyarbakır mutfağı

Fişekhane’deki Fırın-Ci, özel reçetelerden oluşan yeni nesil Diyarbakır mutfağında, enfes lezzetlere yer vermeye devam ediyor. Mekanda et kültürünün her halinden, birbirinden farklı kahvaltı çeşitlerine; çorba tariflerinden, yemek sonrası tatlılarına kadar büyük bir ziyafet misafirleri bekliyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Nişantaşı’nda açıldı

Birbirinden lezzetli yemekleri ve eğlence anlayışıyla Alaçatı’nın gözde mekanlarından Inno Alaçatı, yeni şubesini Nişantaşı’nda açtı. Mekan, dünya mutfağı başta olmak üzere, Akdeniz yemekleri, damaklarda unutulmaz tatlar bırakan makarnaları, salataları ve tatlılarıyla farklılık katıyor.

Haftanın mekanları...

Üç farklı pizza

Domino’s, lezzeti doruklara çıkaran Domisos’lu Pizzalar ile damaklarda iz bırakmaya devam ediyor. Marka, barbekü soslu sucuksever pizza, ballı hardallı tavuklu pizza ve Domino’s soslu bol malzemos olmak üzere üç farklı lezzeti müdavimlerinin beğenisine sunuluyor.

Haftanın mekanları...

Gastronomi merkezi

Bangkok’taki The 51 Live Gastro, Akdeniz ve Uzak Doğu lezzetlerini sunuyor. Daha önce 41 farklı başarılı projede yer alan Alper Yüceer imzasıyla misafirlerini ağırlayan mekan, yaklaşık üç yıldır Bangkoklular’ın gastronomi ve sosyalleşme merkezi olarak hizmet veriyor.

Haftanın mekanları...

 Steakhouse ve burger konsepti

İstanbullar’ın keyifli buluşma noktası olarak markalaşmaya başlayan Etçi Mehmet, büyümeye devam ediyor. Mekan, steakhouse ve burger konseptiyle İngiltere, Suudi Arabistan, Lübnan, Katar ve Fas’ta olmak üzere altı ülkede misafirlerini ağırlıyor. Etçi Mehmet, 2022 yılında Londra’da da şube açacak.

Haftanın mekanları...