Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

08.01.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

SERCAN KISMET

Haberin Devamı

Dünya ve Akdeniz mutfağı

Nişantaşı’nın gözde mekanlarından İnno, gece eğlencesiyle olduğu kadar dünya ve Akdeniz mutfağının eşsiz lezzetllerini harmanlayıp, sunuyor. İşletmeciliğini Onur Yüksel’in yaptığı mekanın menüsündeki imza yemeği kuzu incik ve İnno lokum bonfilesi olurken, tatlılardan kestaneli sufle kış gününde misafirlerin için ısıtıyor.

Haftanın mekanları...

Ankara’da açıldı

Limon Köyiçi Alaçatı, Ankara’da açıldı. Mekan, konuklarına hem dünyadan hem de füzyon mutfağından eşsiz tatlar sunuyor. Yerde, İtalyan mutfağının geleneksel lezzetlerinden ravioli, damaklarda unutulmaz lezzetler bırakacak Japon sütlacı ve birbirinden eşsiz tatlar yer alıyor.

Haftanın mekanları...

Yeni adıyla hizmet verecek

Yaklaşık 12 senedir faaliyet gösteren Kuruçeşme Kahvesi, yenilendi. Mekan artık ‘KUKA’ adıyla misafirlerinin hizmetinde olacak. Kurucu ortağı ve işletmecisi İlhan Zeytun’un olduğu mekanın menüsünde, sushiden taş fırında pide çeşitlerine, et ürünlerinden vejeteryan yiyeceklere kadar çeşitliliği dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Doğal ürünler

Ataşehir’deki Aşçı Tabağı Lokanta, konuklarına eşsiz bir damak şöleni vadediyor. Mekan menüsünü, Ege ile Anadolu’nun öne çıkan yöresel ve doğal ürünleriyle gelişmiş mutfak tekniklerini bir araya getirerek oluşturuyor.

Haftanın mekanları...

Saray sofraları

Üsküdar’daki Nilhan Sultan Köşkü Paşalimanı, Osmanlı dönemindeki lezzetleri sunuyor. Pişirme tekniklerinden, kullanılan baharatlara, sebzelerin ve etlerin kombinasyonlarından menünün uyumuna kadar dönemi aktaran reçeteler sunan mekandaki yemekler saray sofralarını andırıyor.

Haftanın mekanları...

24 çeşit meze

Mavra Arnavutköy, geleneksel ve modernin harmanlanması sonucu ortaya çıkan 24 çeşit mezeleriyle, misafirlerine Boğaz manzarasını unutturuyor. “Her yemek mevsiminde güzel” ilkesiyle yola çıkan mekan, karamelize soğan ve keten tohumlu bakla fava, yoğurtlu biber söğürtme, ısırgan otlu acılı ezme ve tane hardallı levrek marin gibi lezzetleriyle öne çıkıyor.