Cadde HAKİM DİZİSİ BU AKŞAM YOK MU (2 Mayıs ATV yayın akışı 2022), bu hafta yeni bölüm var mı? Hakim dizisi yeni bölümü ne zaman, hangi gün?

HAKİM DİZİSİ BU AKŞAM YOK MU (2 Mayıs ATV yayın akışı 2022), bu hafta yeni bölüm var mı? Hakim dizisi yeni bölümü ne zaman, hangi gün?

02.05.2022 - 20:28 | Son Güncellenme:

Hakim dizisi geçtiğimiz haftalarda yayın hayatına başladı. ATV ekranlarında her hafta pazartesi akşamları izleyicilerle buluşan Hakim dizisinin yeni bölümü yayın akışında yer almadı. Birçok ismin oyuncu kadrosunda yer aldığı dizinin yeni bölüm tarihi merak ediliyor. Peki 2 Mayıs bu akşam Hakim dizisi yok mu? Hakim yenini bölümü ne zaman 2022?

HAKİM DİZİSİ BU AKŞAM YOK MU (2 Mayıs ATV yayın akışı 2022), bu hafta yeni bölüm var mı Hakim dizisi yeni bölümü ne zaman, hangi gün

Hakim bu akşam yok mu? sorusunun cevabı izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Erdal Beşikçioğlu, Uğur Yücel, Yurdaer Okur, Hasibe Eren ve Ebru Özkan gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Hakim dizisinin yeni bölümü ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki Hakim dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

HAKİM DİZİSİ BU AKŞAM YOK MU?

Önemli isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Hakim dizisi pazartesi günleri izleyicilerle buluşuyor. Ancak bu hafta yeni bölümü yayın akışında yer almadı ve dizinin yeni bölümü bu hafta izleyicilerle buluşmayacak.

HAKİM DİZİSİ YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Ramazan Bayramı'nın ilk günü bugün 81 ilde kutlanıyor. Bayram coşkusu yaşanırken dizilerin yeni bölümleri merak konusu oldu. Hakim dizisinin yeni bölümü 9 Mayıs 2022 tarihinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.

2 MAYIS ATV YAYIN AKIŞI

19:00 ATV Ana Haber

20:00 Vanguard (Yabancı Sinema)

22:20 Bir Zamanlar Hollywood’da (Yabancı Sinema)

01:20 Vanguard (Yabancı Sinema)