Cadde Hastalıkla boğuşan Selma Blair: Ronald Carlson beni boğmaya çalıştı

Hastalıkla boğuşan Selma Blair: Ronald Carlson beni boğmaya çalıştı

10.03.2022 - 14:58 | Son Güncellenme:

Uzun bir süredir MS (Multipl Skleroz) hastalığı ile mücadele eden oyuncu Selma Blair, eski sevgilisi Ronald Carlson'dan şiddet gördüğünü iddia etti. Ünlü ismin başına gelen bu korkunç olayı TMZ sitesi ortaya çıkardı.

Hastalıkla boğuşan Selma Blair: Ronald Carlson beni boğmaya çalıştı

ABD'li oyuncu Selma Blair (49), 2018 yılının son döneminde sosyal medya hesabından MS (Multipl Skleroz) hastalığına yakalandığını açıklayarak, uzun bir tedavi süreci geçirmişti. Yaşadığı tüm zorluklara rağmen hayata iyimser bakışını yitirmeyen Blair, bu kez eski sevgilisi Ronald Carlson ile karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

Ünlü isim, Carlson'ın geçtiğimiz ay Los Angeles'taki evinde kendisine şiddet uyguladığını ileri sürerek onun hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttırdı. Mahkeme belgelerine ulaşan TMZ sitesi, yaşananları gözler önüne serdi. Blair'ın iddiasına göre, eski sevgilisi MS yüzünden yürümekte güçlük çekip baston kullanması hakkında da ağır sözler sarf etti.

OLAY LOS ANGELES'TA YAŞANDI
Sitenin elde ettiği belgelere göre; Selma Blair ile uzun süredir birlikte olduğu Ronald Carlson arasındaki olay geçen 22 Şubat'ta yaşandı. Blair ile eski sevgilisi Carlson, oyuncunun Los Angeles'taki evinde sözlü bir tartışmaya girişti. Ardından da Ronald Carlson, Selma Blair'e fiziksel şiddet uyguladı. Blair, eski sevgilisinin kendisine saldırıp üzerine atladığını ve boğmaya çalıştığını söyledi.

Hastalıkla boğuşan Selma Blair: Ronald Carlson beni boğmaya çalıştı

Haberin Devamı

"KANEPEYE İTİP ÜZERİME SALDIRDI"
Dava dosyasında yer alan dokümanlara göre; Carlson, ünlü oyuncuyu kanepeye doğru ittikten sonra üzerine atladı, başını şiddetle sarsıp bir yandan da boğazını sıkmaya çalıştı. Blair, o anlarda savunmasız kaldığını belirtti.

Tartışmanın yaşandığı gün Blair ile Carlson, ilişkilerini bitirmişti. Birlikte yaşadıkları evden taşınan Ronald Carlson, 22 Şubat'ta televizyon setini almak için dönmüştü. İşte tartışma ve fiziksel şiddet olayı da o zaman yaşandı.

Blair'in iddialarına göre; Carlson, o sırada Selma Blair ile tartıştı ve ona "Hiçbir şey yapamıyorsun. Sen hiç kimseyi sevemezsin, sen kahrolası yararsız bir sakatsın." diyerek sözlü şiddet uyguladı. Selma Blair ise ona "Ben bunu hak etmiyorum, senden daha iyisini yapabilirim." şeklinde yanıt verdi. Blair'in kendisine fiziksel şiddet uygulayan Carlson'a karşılık vermek amacıyla parmaklarıyla ağzına ve gözlerine yapıştığı ayrıntısı yasal dokümanlarda yer aldı. Blair'in anlattığına göre, onun bu karşı koymasına da eski sevgilisi kendi eliyle ünlü oyuncunun ağzını ve yüzünü kapatarak yanıt verdi. Blair o anlarda bilincini kaybettiğini ve nefes bile alamadığını belirtti.

Polisin olay yerine ulaştığı sırada Selma Blair'in ağır bir burun kanaması geçirdiği ve yine bilincini kaybedip bayıldığı belirtildi. Polis, bir sağlık ekibi çağırdı ve Blair hastanede tedavi altına alındı.

Hastalıkla boğuşan Selma Blair: Ronald Carlson beni boğmaya çalıştı

Haberin Devamı

"O BANA SALDIRDI" İDDİASI
Selma Blair'in eski sevgilisi Ronald Carlson ise oyuncuya fiziksel şiddet uyguladığı iddialarını reddetti. Eskiden birlikte yaşadıkları eve gittiğinde Blair'in, kendisiyle oturmasını istediğini bunu reddedince de sinirlenip kendisine saldırdığını ileri sürdü. Hatta eski evliliğinden dünyaya gelen kızı hakkında kötü sözler sarf ettiğini de öne sürdü. Carlson, kendisinin Selma Blair hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttıracağını da sözlerine ekledi.

Blair'in eski sevgilisi Carlson hakkında uzaklaştırma kararı çıkarıldı. Fakat Carlson da Blair'in bu iddialarını yalanlayarak, ünlü oyuncu hakkında yasaklama kararı çıkarılması için başvuruda bulundu. Yine belgelere göre Selma Blair, eski sevgilisi tarafından kendisine fiziksel şiddet uygulandığı sırada MS hastalığı nedeniyle ilaç almış olduğunu ve kendisini hiç iyi hissetmediğini belirtti.

Hastalıkla boğuşan Selma Blair: Ronald Carlson beni boğmaya çalıştı