Cadde 'Hepsi'nin üyelerinden Yasemin Yürük, Bodrum'da!

'Hepsi'nin üyelerinden Yasemin Yürük, Bodrum'da!

26.08.2023 - 10:27 | Son Güncellenme:

Bir döneme damga vuran 'Hepsi' grubunun üyelerinden Yasemin Yürük, arkadaşıyla birlikte Bodrum Yalıkavak'ta görüntülendi. Ünlü ismin sörf tahtasındaki eğlenceli anları, kameralara yansıdı.

Hepsinin üyelerinden Yasemin Yürük, Bodrumda

2000'lerin dağılan popüler grubu Hepsi'nin üyelerinden Yasemin Yürük, 10 yıl ara verdiği müzik sektörüne geçen sene dönüş yapmıştı. ‘Düştüm Gülüşüne’ isimli şarkı ile sevenlerinin karşısına çıkan şarkıcı, şöyle konuşmuştu:

Haberin Devamı

İlk defa hayatımda kızlar yoktu, kendimi bu yüzden çok yalnız hissettim. Biz sahnede bir bakışımızdan, gözümüzden ne yapmamız gerektiğini anlardık. O yüzden onlarsız bir şeyler yapmaya alışıyorum diyebilirim. Şöyle de güzel tarafı var; kimseyi düşünmeden istediğimi yapabilirim. Grup olmanın zorluğu oydu.

Hepsinin üyelerinden Yasemin Yürük, Bodrumda

"BİZ BİRLEŞMEYİZ ARTIK"

İzel-Çelik-Ercan grubunun yeniden bir araya geldiğini gazetecilerden öğrenen Yasemin Yürük, "Hepsi grubu olarak sizden böyle bir hareket gelir mi?" sorusuna; "Biz birleşmeyiz artık, imkansız gibi bir şey. Herkesin hayat akışı başka bir noktada, kızların çocukları var. Gülçin devam ediyor müziğe, ama bir araya gelmem mümkün değil" cevabını vermişti.

Hepsinin üyelerinden Yasemin Yürük, Bodrumda

DENİZDE KEYİFLİ ANLAR

Müziğe verdiği arada spor eğitmenliğine yönelen 36 yaşındaki Yürük, son olarak geçtiğimiz gün Bodrum Yalıkavak’taki ünlü bir plajda objektiflere takıldı.

1/7

2/7

3/7

4/7

5/7

6/7

7/7

Kız arkadaşıyla sörf tahtasının üzerinde eğlenen şarkıcının keyifli anları, kameralara böyle yansıdı.