Cadde Hülya Avşar: Bırakıyor musunuz ki yalnız kalalım!

Hülya Avşar: Bırakıyor musunuz ki yalnız kalalım!

09.03.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

1997'de nikah masasına oturduğu, kızı Zehra Çilingiroğlu'nun babası Kaya Çilingiroğlu'ndan 2005'te boşanan, 12 yıllık aşk orucunu iş insanı Cemal Güzelci ile bozduğu haberleri çıkan şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, "İlişki başlamadan mı bitti?" sorusuna bakın nasıl tepki verdi...

Hülya Avşar: Bırakıyor musunuz ki yalnız kalalım

Hülya Avşar, önceki gün Maslak'ta bir hastaneden çıkarken görüntülendi. Bir yakınının ameliyatı nedeniyle yaklaşık beş saat hastanede kalan şarkıcı, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

"İNSANIN CANI YANIYOR"
58 yaşındaki sanatçı, 25 Şubat sabah saatlerinde Ukrayna’yı işgal eden Rusya'nın günlerdir havadan ve karadan devam eden askeri müdahalesi hakkında konuştu.

Hülya Avşar: Bırakıyor musunuz ki yalnız kalalım

Yaşananları üzücü bulduğunu belirten Avşar, “Sivilleri dokunmaları hoş değil. İnsanın canı yanıyor. Empati yapmaya çalışsan yapamazsın. Geçsin bu günler. Pandemiden sonra hayatın tadına bakalım derken savaş çıktı” ifadelerini kullandı.

"İLİŞKİ BAŞLAMADAN MI BİTTİ?"
Hülya Avşar’ın 12 yıl aradan sonra iş insanı Cemal Güzelci ile aşk yaşadığı iddia edilmiş, ikilinin basına yansıyan samimi görüntüsü dedikodulara neden olmuştu. Ancak Avşar kızı, Güzelci ile sadece arkadaş olduklarını açıklamıştı.

Hülya Avşar: Bırakıyor musunuz ki yalnız kalalım

Bir çocuk annesi ünlü sanatçı, “İlişki başlamadan mı bitti? Yoksa Instagram mı kullanmaya başladı?” soruları karşısında kahkaha atarak, "Siz varsınız. Sağ olun bırakıyor musunuz ki yalnız kalalım. Ben de anlamadım niye böyle oldu! Her şey kısmet" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

"INSTAGRAM KULLANAN ERKEK BANA GÖRE DEĞİL"
Geçtiğimiz ay Tarabya'da bir balıkçı çıkışında görüntülenen Avşar, "Instagram'ı olan bir sevgili istemem. Erkeklere Instagram'ı yakıştırmıyorum, bana göre değil. Spor yapmayan insanlar da bana göre değil, sosyal medyada vakit geçiren erkekler de bana göre değil. Onun için o tarz biri hiç olmaz" açıklamasını yapmıştı.