Cadde İrem Kanan kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor İrem Kanan'ın eşi kim?

İrem Kanan kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor İrem Kanan'ın eşi kim?

17.03.2022 - 19:34 | Son Güncellenme:

İrem Kanan'ın hayatı ve kariyerine dair detaylar merak ediliyor. Survivor'ın yeni bölüm fragmanında Ayşe-Aleyna ve Acun Ilıcalı-İrem Kanan'ın voleybol maçı yer aldı. Geçen yıl yayınlanan Survivor'da da voleybol ve futboldaki başarıları ile dikkat çeken İrem Kanan'ın hayatı araştırılıyor. Peki İrem Kanan kimdir?

İrem Kanan kimdir, kaç yaşında, nereli Survivor İrem Kananın eşi kim

İrem Kanan, Survivor'da oynadığı oyunlar dikkat çekti. Survivor 20202de Kanan, voleybol ve futbol oyundaki başarıları ile hafızlara kazandı. İrem Kanan'ın Survivor yeni bölüm fragmanında voleybol maçına çıktığı görüldü. Peki Survivor İrem Kanan kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

İREM KANAN KİMDİR?

İrem Kanan'ın tam ismi Ahmet İrem Kanan'dır. Eski bir Televole muhabiri olan İrem Kanan, aslen Tekirdağ Şarköylü ancak uzun yıllardır İstanbul’da yaşamaktadır. İrem Kanan, Acun Medya Prodüksiyon ve Reklam Hizmetleri Anonim Şirketi'nin yönetim kurulu üyesinden birisidir.

İREM KANAN'IN EŞİ SİNEM ÖZTUFAN KİMDİR?

Sinem Öztufan, 22 Nisan 1980 tarihinde doğdu. 1999 yılında TV sektörüne oyuncu olarak atıldı ve halen oyunculuk kariyerine devam etmektedir. 2006 yılında İrem Kanan ile evlendi. 2008 yılında Sarp ismini verdiği oğlunu dünyaya getirmiştir. Onun sonrasında Kaya ismiyle bir oğlu daha olarak ikinci kez anne olmuştur.

Oynadığı diziler

2013 - Osmanlı'da Derin Devlet : Dilruba
2009 - Unutulmaz : Melda Güler
2007 - Leylan : Leylan
2006 - Karagümrük Yanıyor : Aslı
2004 - Büyük Yalan : Reyhan Vardarlı
2003 - Alacakaranlık : Melike
2000 - Hanım Ağa
1997 - Böyle mi Olacaktı : Esra Akman