Caddeİşte Benim Stilim'de kuliste kavga etti !

İşte Benim Stilim'de kuliste kavga etti !

17.02.2015 - 21:28 | Son Güncellenme:

İşte Benim Stilim'de yarışmacılar Maria ve Özden Cerrahoğlu arasında gerginlik bitmiyor. Maria ve Özden Cerrahoğlu kuliste birbirine girdi. Özden Cerrahoğlu ile Maria hakkında detaylar haberimizde...

İşte Benim Stilimde  kuliste kavga etti

V8'de yayınlanan "İşte Benim Stilim" programının bugünkü bölümüne Özden Cerrahoğlu ile Maria Surinn arasındaki dağınıklık kavgası damga vurdu.TV8 ekranlarında yayınlanan 'İşte Benim Stilim? adlı programda yarışmacı Özden Cerrahoğlu ve Maria Surinn kuliste birbirine girdi.

Haberin Devamı

Maria konuşma yaparken Özden onu tahrik edici harekelerde bulundu ev en sonra eline geöen ve fırça odluğu düşünülen eşyayı ona doğru fırlattı. Sizler için Bu Stil benim kavgasını videomuzda paylaşıyor olacağız ama böylesine izlenilen bir programda bunların yapılması hiç hoş olmuyor onu belirtmek istiyoruz.

Sizlerde özden Cerrahoğlu videosunu izleyebilir ve Maria’nın nasıl bir tepki verdiğini görebilirsiniz. Bakalım bu savaş nereye gidecek ve elenen isim kim olacak

MARİA SURİNA KİMDİR?

26 yaşında Türkmenistanlı. Ankara’da hukuk bölümünde okuyormuş. Hedefi avukat olmakmış. En büyük hayali güzel büyük bir aile kurmakmış. Alışverişlerini internet üzerinden yapmayı seviyormuş. En büyük pişmanlığı okula ara vermekmiş. 40 çift ayakkabısı var. Büyük ödülü kazanırsa yurtdışında eğitime harcamak istiyormuş.

Haberin Devamı

Milliyet

ÖZDEN CERRAHOĞLU KİMDİR?
23 yaşında İskenderunlu ve İstanbul Beşiktaş’ta yaşıyor. Moda eğitimi almış. Stiletto’dan vazgeçememiş. Bacaklarını beğeniyor ama kulaklarından memnun değil. Kendi markasını oluşturmak ve bir de butik pastane açmak istiyor. Geçmişte en çok üzüldüğü olaylar; Amy Winehouse’un ölümü, Leonardo Di Caprio’nun ödül alamamasıymış. Tarzının farklı olduğunu ve gittiği her yerde dikkat çektiğini iddia ediyor.
Milliyet
KEŞFETYENİ
Eski sevgilisi ölümle tehdit etmişti! Karar verildi
Eski sevgilisi ölümle tehdit etmişti! Karar verildi

Cadde | 01.06.2025 - 14:16

Sosyal medyada Danla Bilic adıyla bilinen fenomenin, şiddet gördüğü ve dayısını tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alınan eski erkek arkadaşı Berk Çetin, hakkında karar verildi.