Cadde Jelena Karleusa: Taraftar maçtan önce seks yapmamızı istemiyor ama...

Jelena Karleusa: Taraftar maçtan önce seks yapmamızı istemiyor ama...

01.10.2017 - 14:20 | Son Güncellenme:

Beşiktaşlı Tosic’in eşi Jelena Karleusa, diğer yengelerleden farklı olduğunu söyleyerek “Onlar koca parası yerken ben kendi paramı kazanıp harcıyorum. Bu yüzden süper yengeyim” diyor.

Jelena Karleusa: Taraftar maçtan önce seks yapmamızı istemiyor ama...

Vatan'dan Melis Güvenç'e konuşan Beşiktaşlı Tosic’in eşi Jelena Karleusa, Yengelerin yengesi benim. Hatta süper yengeyim. Çünkü diğer futbolcu eşleri evde otururken ben 50 bin kişinin karşına çıkıyorum, konserler veriyorum. Dusko'yla aynı parayı kazanıyorum" diyor.

Haberin Devamı

TARAFTAR İSTEMİYOR AMA...
Eşi Dusko Tosic’le aralarında çok ateşli bir ilişki olduğundan da bahseden seksi şarkıcı, "Taraftarlar maçtan önce Dusco'yla seks yapmamı istemiyor. Ama onun maç performansına neyin iyi geldiğini benden başka kimse bilemez. Maçtan önce seks yapması performansını yükseltiyor. Bu yüzden onu bana bıraksınlar. Yine de formumu seksle koruyan biri olarak, maç için kampa girdiği bu dönemde biraz uzak kaldım ve kilo aldım. Bunu telafi etmek için bekliyorum Gazetenize konuşmaktan ve İstanbul'da olmaktan dolayı çok mutluyum, çok iyiyim. Bir Balkan süper starına göre çok mütevazı olduğunu görüyorum ve açıkçası buna çok şaşırdım. Aslında egolarım vardır ama kimse nasıl davranacağıma göre bu değişir. İnsanlar bana iyi davranırsa ben onlara iki katı daha fazla iyi davranırım. Kendi ülkemde çok zor ve ağır bir kişilik olarak tanınırım. Ama bana iyi niyetli yaklaşıldığı zaman her türlü iş birliklerine açığım." diyor.

Haberin Devamı