Cadde Jennifer Lopez'den 'boşanma' sorusuna kaçamak cevap!

Jennifer Lopez'den 'boşanma' sorusuna kaçamak cevap!

23.05.2024 - 12:26 | Son Güncellenme:

Yıl sonra yeniden bir araya gelerek 2022'de evlenen Ben Affleck ile Jennifer Lopez'in, boşanmanın eşiğinde olduğu iddia edildi. Yeni filmi için düzenlenen bir panele katılan JLo, 'ayrılık' sorusundan kaçamadı.

Jennifer Lopezden boşanma sorusuna kaçamak cevap

Bir dönem magazin dünyasının en gözde çiftlerinden biri olarak gösterilen, şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez ile aktör Ben Affleck, beraber rol aldıkları 'Gigli' filminin setinde tanışmalarının ardından 2002 yılında nişanlanmışlardı. Ancak 2003'te yapılması beklenen düğünlerini erteleyen çift, bir yıl sonra da yollarını ayırmıştı.

Haberin Devamı

İkili, 2021'de kendilerini yine birbirlerinin kollarında bulmuştu. Yıllar sonra barışmalarının üzerinden çok geçmeden 'Bennifer', temmuz ayında Las Vegas'ta sade bir törenle dünyaevine girmelerinin ardından; üç gün süren büyük bir düğün yaparak günlerce gündemde kalmıştı.

Jennifer Lopezden boşanma sorusuna kaçamak cevap

"BOŞANMAYA DOĞRU GİDİYORLAR"

Özel hayatıyla konuşulmaya devam eden ünlü çiftin, Lopez'in 2024 Met Gala'ya tek başına katılmasını ardından boşanmanın eşiğinde olduğu iddia edilmişti. Hatta Lopez, Met Gala'nın ardından yeni filmi 'Atlas'ın galasına da yanında eşi olmadan katılmıştı.

Jennifer Lopezden boşanma sorusuna kaçamak cevap

Page Six'e konuşan bir kaynak; Ben Affleck'in şarkıcıyla başarısız evliliği konusunda 'aklının başına geldiğini' ve 'boşanmaya doğru gittiklerini bildiğini' söylemişti.

Haberin Devamı

BEN AFFLECK SORUSUNA KAÇAMAK CEVAP!

Jennifer Lopez, son olarak yakında gösterime girecek filmi 'Atlas' için Mexico City'de düzenlenen bir panele katıldı.

Jennifer Lopezden boşanma sorusuna kaçamak cevap

El Gordo y la Flaca'nın Instagram hesabından yayınlanan bir videoda; oyuncudan boşanma söylentileriyle ilgili açıklama yapması istendiği duyuldu.

Jennifer Lopezden boşanma sorusuna kaçamak cevap

Bu konuda konuşmak istemeyen Lopez, gülümseyerek "Bunu sormaman gerektiğini biliyorsun" cevabını vermekle yetindi.